85 hp traktörlerin karşılaştırması

Ynt: 85 hp traktörlerin karşılaştırması

harika paylaşım teşekkurler.. traktörler içinde en donanımlısı steyr dogrusu.. hepsi bir birinden guzel traktörler..
Fiyat olarak en uygunu japon kubota diger tum traktörler 95bin tl ve üzerinde fiyatları.. kubota 80bin e girdi turkiye pazarına .. benim tercihimde kubota dan yana olacak bu ayın 12- 13 u gibi anlaşırsak.. m8540 önce deneyip sonra alacagız...

lindner in 100 luk modeli turkiyeye erkunt kudret modeli olarak girdi ama lindner sahip cıkmayınca traktörlerine erkunt italatını durdurdu.. yakında erkunt kendi üretimi 90-100-110 u turkiyede üretecek..

T5040 DT KLI.KAB 46,313.00 EUR
KUBOTA M8540 80 BİN TL.
DEUTZ-FAHR AGROFARM 410 90-100BİN TL ARASI ( TAHMİNİ FİYATI TAM BİLMİYORUM)
JOHN DEERE 5090M 90-100BİN TL ARASI ( TAHMİNİ FİYATI TAM BİLMİYORUM)
STEYR 9085MT 50BİN EURO

TURKİYEDE NH TD85D 80BİN TL ARTIK YILLARCA NH NİN NEKADAR PAHALI TRAKTÖR SATTIGINI GÖRMEMEK İMKANSIZ..
ÖZELLİK OLARAK Bİ BUNLARA BAKIN BİDE TUMOSAN,NH VE UZELİN SATTIGI TRAKTÖRLERE FİYATINA GÖRE DEGERLENDİRİN HER TRAKTÖRÜ..

FİYAT VE KALİTE OLARAK EN UYGUNU BANA GÖRE KUBOTA SİZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLMİYORUM :) TURKİYEDE ŞARTLARINDA BENİM TERCİHİM KUBOTA OLDU.. FİYAT ÖNEMLİ OLMASAYDI STYER I TERCİH EDERDİM.. AMA 50BİN EURO AZ PARA DEGİL..

qarizmatiqa link=topic=38613.msg336573#msg336573 date=1297028924' Alıntı:
ben hiç steyr görmedim Türkiyede satılıyor mu?
hayır satılmıyor bildigim kadarıyla yurt dısındaki sitelerden baktım fiyatına..

nh gurubunun zaten, çok benziyor motorları filan özellikle t6000 serisi ile t6000 o steyr ' in fabrikasında üretiliyor ya.

açıkcası harika bi konu ama sitede çekişme videoları kadar bile ilgi çekmedi.. yani bu yeni nesil harika traktörü görüp tanımak varken.. eski kalsik yerli üretim td leri överek bi yere gelemeyiz.. bu teknolojileri yenilikleri görüp müşteri olarak bayiden istemessek işte 30 yıl aynı şanzımanla traktörü boyar boyar satarlar turk çifçisine.. avrupa çifçiside bunlara biner...

ceya023 link=topic=38613.msg337264#msg337264 date=1297117034' Alıntı:
açıkcası harika bi konu ama sitede çekişme videoları kadar bile ilgi çekmedi.. yani bu yeni nesil harika traktörü görüp tanımak varken.. eski kalsik yerli üretim td leri överek bi yere gelemeyiz.. bu teknolojileri yenilikleri görüp müşteri olarak bayiden istemessek işte 30 yıl aynı şanzımanla traktörü boyar boyar satarlar turk çifçisine.. avrupa çifçiside bunlara biner...
alk-*s alk-*s