9 lu Patlatmayı 7 Li Patlatmaya dönüştürme

Merhaba arkadaşlar 54 C traktörüm var bir patlatma ararken akrabam bende 9 lu patlatma var al kullan bana lazım degil dedi bende aldim fakat bu haliyle çekmez traktörüm diye düşünüyorum. Önde 4 arkada 5 ayak var bildiğiniz gibi arkadaki 2 tanesini cikariver dedi. Önde 4 arkada 3 olmasi bana mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapayım ? Ayaklar arasındaki mesafe kaç cm olmalı ? Kenarlarda kalan fazlalık şase kısımlarını demircide kestireyim mi bu şekilde mi kalsın ?

Ayak arası mesafe belli zaten üzerinde
İki ayak kaldır öyle kullan bence
Benimkiler de 9 lu önler 5 aralar 4
Cok önemli değil güzel durmasada

Ön 3 arka 4 olur . Kaç ayaklı olursa olsun önden arkaya genişlemeli 5lide ön 2 bacak arka 3 bacak. 9 luda ön 4 bacak arka 5 bacak diğer şekilde ön 4 bacak arka 3 bacak olursa traktörü tutar.

Merhaba arkadaşlar 54 C traktörüm var bir patlatma ararken akrabam bende 9 lu patlatma var al kullan bana lazım degil dedi bende aldim fakat bu haliyle çekmez traktörüm diye düşünüyorum. Önde 4 arkada 5 ayak var bildiğiniz gibi arkadaki 2 tanesini cikariver dedi. Önde 4 arkada 3 olmasi bana mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapayım ? Ayaklar arasındaki mesafe kaç cm olmalı ? Kenarlarda kalan fazlalık şase kısımlarını demircide kestireyim mi bu şekilde mi kalsın ?
Şaseyi neyi kestirme sakın fazla dursun birşey olmaz hakkı 5 li ayrıca eğer patlama cekecem dersen
Üzerindeki orjinal ara mesafesini ölç ona göre yeniden ortali bir şekilde diz
Ölçü markadan markaya değişiyor