$ok! Traktorum patladi

bumpv2.jpg

Tarlanin dibinden elektrik telleri geciyor ve sonuc :(

Can kaybi yok gelen mala gelsin.

: $ok! Traktorum patladi

Benim kaç defa biçer ve motor patladı. Bunun sebebi makineyi fazla zorlamak. Mesela bende biçerin tablasını ağaçlara tutturunca tabla dönmüyor, zorlanıyor sonuçta GÜM. :D

: : $ok! Traktorum patladi

|>>TMS_HST<<| link=topic=1649.msg14937#msg14937 date=1204840678' Alıntı:
NE YAPTIN KARDEŞİM HELAL OLSUN NASIL YAPTIN... oap*-s kah-*-s ayps-*-s gos-*-s *098*-

Kasayi kaldirmis dolasiyodum tellerin ordan gecince patlama oldu korktum ilk basta sonra sizle paylasayim dedim.Traktor saglam ta$ gibi mubarek eskisinden iyi calisiyo :))

Bu oyunda tellere telektrik vercekleri hic aklima gelmezdi.

ŞASE YAPTI DİYORSUN YANİ ÖLEMİ
EVET ABİ BENDEDE MISIR TABLASININ ŞAVTI KAYDI KAFA SALLAMAYA BAŞLADI

;D *111sa* grin-*-s aly-*-s

O patlamanın nedeni tellerden değildir sanırım, motor orada çukur girmiş ya, zorlamışındır çıkmak için. Hemen stop etsen patlamazdı...

tellerden arkadaşlar ben çok denedim tele değer deymez gümmmmmmmm :D

Allah Allah, tellerden düşünmüyordum ben. Yani başka oyuna düşünürdüm ama bu oyunda bu kadar ayrıntı hiç aklıma gelmezdi...

birde nh yok bole ıyı yok bole gusel dıyorsunuz görunen koy tüm çıplaklığıyla bellı oldu işte sonu hüsran nh nin ban-*s9 ban-*s9 ban-*s9 ban-*s9 olmus

MTI link=topic=1649.msg15123#msg15123 date=1204894491' Alıntı:
Allah Allah, tellerden düşünmüyordum ben. Yani başka oyuna düşünürdüm ama bu oyunda bu kadar ayrıntı hiç aklıma gelmezdi...
:D valla gördümde bende şaşırdım ben ilk kepceyi değdirip patlatmıştım

ben biçeri çok patlattım da traktörü ilk defa gördüm
depo dolduktan sonra devam edin epey bi yine patlıyo biçerde