Yok abi bunları birde Araplar topluyor ben çiftçiyim Boluda önden pto ile silaj yapacağız da o yüzden arıyorum temiz motor ve şanzıman durumu iyi olsun tam ful rektefe yapilmis lastik durumu iyi olsun yani al bin tarlaya koş bir traktör arıyorum FİATAGRİ lere bi ilgim var o yüzden çok sağlam bi traktör o yüzden İran ırak Suriye de dolu 110 115 130 140 160 180 ler hep oralarda adamlar hep fiatagri kullanıyor biz ise burada bulamıyoruz senin cevrende satan varsa yada kulağına gelirse mutlaka bilgilendir abi numaram yazıyor kaydet hatta bak dediğim gibi al bin tarlaya koş olsunHocam bulgaristanlı çiftçilere mi topluyorsunuz bu traktörleri?
Ayrıca mustafa 361 arkadaşımla kendi aramızda sohbet ediyordum anlatılana göre 16 adet L95 bulgaristana satılmış adamlar gelip burdan topluyorlar.
Bizim çiftçimiz 5000 saatten fazla çalışmış traktörlere burun büküyor iken.
Elin bulgari tek tek avrupa traktörleri topluyor.
Elimizdekilerin değerini bilmez isek Sonuçlar daha da vahim olacak sanirim.
Bunlar temiz değil üstelik bana önden pto lu lazımBurda 2 tane ilan var
Fiat Traktör Modelleri, İkinci El ve Sıfır Fiat Fiyatları sahibinden.com'da
Fiat Traktör ikinci el ve sıfır satılık fiyatları, traktör modelleri ve tarım makineleri Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Fiat Traktör Modelleri, İkinci El ve Sıfır Fiat Fiyatları sahibinden.com'da
Fiat Traktör ikinci el ve sıfır satılık fiyatları, traktör modelleri ve tarım makineleri Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu yaşta temizliği zor bulunur bulunsa bile fiyatı çok abartılı olurBunlar temiz değil üstelik bana önden pto lu lazım
Ucuz olsun temiz olsun biz yaparız bakımınıBu yaşta temizliği zor bulunur bulunsa bile fiyatı çok abartılı olur
Mb traclar da önden oto var veya Ford Tw 15
Bulgaristan da 12000 saatte olan traktör e temiz diyorlar burda Türkiye den gelen en çok John Deere case New Holland Erkunt Massey Ferguson burda bakım yapip satıyorlar Fiat 140.90 ,180.90 bu seri Yunanistan da daha ucuz ordan getiriyorlar 7 8bin Euro civarındaHocam bulgaristanlı çiftçilere mi topluyorsunuz bu traktörleri?
Ayrıca mustafa 361 arkadaşımla kendi aramızda sohbet ediyordum anlatılana göre 16 adet L95 bulgaristana satılmış adamlar gelip burdan topluyorlar.
Bizim çiftçimiz 5000 saatten fazla çalışmış traktörlere burun büküyor iken.
Elin bulgari tek tek avrupa traktörleri topluyor.
Elimizdekilerin değerini bilmez isek Sonuçlar daha da vahim olacak sanirim.
Vardır kardeşim ama getirmek imkansız gibi bişey astarı yüzünden pahalıya patlarAbi varsa Yunanistan'da önden pto lu kulağına gelirse haber ver [emoji23]
Astarı ne abiVardır kardeşim ama getirmek imkansız gibi bişey astarı yüzünden pahalıya patlar
3 yaşını geçmemiş olması gerekiyor sanırım yoksa çok fazla masraf oluyor Mustafa kardeşim konuşmuştu en son gümrük müdürlüğü ile şimdi pek hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyimAstarı ne abi
Yine 150 200 ü bulur mu3 yaşını geçmemiş olması gerekiyor sanırım yoksa çok fazla masraf oluyor Mustafa kardeşim konuşmuştu en son gümrük müdürlüğü ile şimdi pek hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyim
Abi işte arıyorum da bunların piyasası ne kadar türkiyede bir bilgin varmıVarsa yine edirnede tekirdağında vardır