PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ACIL DESTEKTERMIK SANTRALE HAYIR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ORION" data-source="post: 1199530" data-attributes="member: 53747"><p>Türkye'nin yarısı boz kır getirsinler döşesinler güneş panellerini, beyaz kepir toprağın üstüne...</p><p></p><p>Kömür bittiğinde nerden elektrik üretilecek bu kömür er yada geç bitecek doğru mu? kömürüde götür öbür tarafta eskiden kurulan termik santrallerin birinde yak nerde yanlış konuşuyorum?</p><p></p><p>Yani bu şuna benziyor sokakta arabanın tekerleği patlamıştır geçecek yer yoktur. Sen gider arabanın şöförüne arabanı yoldan al dersin, ama adam alamaz tekerleği sökmüş çünkü tekerleksiz araba ilerlemez. Ama diğer adamda haklıdır. Oteki arkadaşın yolu kapatmaya hakkı yok baktığın zaman oradan geçmek hakkı. E adam rica eder kardeşim 50 metre geri geri git arka sokaktan gidiver yada az bekle diye... Sonuç olarak sen haklı olduğun halde yolu değiştirmek durumunda kalırsın geri geri gidip eksta benzin yakarsın zaman kaybedersin. Ama diğer adamından elinden gelen bir şeyi yoktur. </p><p></p><p>bu durum buna benziyor biz illa buraya kurcaz bunu dersen ben illa bu sokaktan geçecem diye diretmekle aynı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ORION, post: 1199530, member: 53747"] Türkye'nin yarısı boz kır getirsinler döşesinler güneş panellerini, beyaz kepir toprağın üstüne... Kömür bittiğinde nerden elektrik üretilecek bu kömür er yada geç bitecek doğru mu? kömürüde götür öbür tarafta eskiden kurulan termik santrallerin birinde yak nerde yanlış konuşuyorum? Yani bu şuna benziyor sokakta arabanın tekerleği patlamıştır geçecek yer yoktur. Sen gider arabanın şöförüne arabanı yoldan al dersin, ama adam alamaz tekerleği sökmüş çünkü tekerleksiz araba ilerlemez. Ama diğer adamda haklıdır. Oteki arkadaşın yolu kapatmaya hakkı yok baktığın zaman oradan geçmek hakkı. E adam rica eder kardeşim 50 metre geri geri git arka sokaktan gidiver yada az bekle diye... Sonuç olarak sen haklı olduğun halde yolu değiştirmek durumunda kalırsın geri geri gidip eksta benzin yakarsın zaman kaybedersin. Ama diğer adamından elinden gelen bir şeyi yoktur. bu durum buna benziyor biz illa buraya kurcaz bunu dersen ben illa bu sokaktan geçecem diye diretmekle aynı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ACIL DESTEKTERMIK SANTRALE HAYIR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt