Acil Hummer 10 wp

Arkadaşlar buğday ektikten sonra kullanılıyor muş Hummer 10 wp duyan veya kullanan var mı? Bide bu ilacı nerden temim edebiliriz? Teşekkürler.

Dün 4 adet Glean 75df aldım.buğday yerlerine atıcam kısmetse.tanesi 50 tl.30 ila 50 dönümé atıyormuş.ben 40 dönümé uygulama yapıcam.

Arkadaşlar glean 75 df gramlık ilaç uygulama fırsatı bulamadım.Hububatta yabancı ot ile mücadelede bu tür gramlık ilaçların uygulama ve çalışma sıcaklıkları kaç santigrat derecede çalışıyor.bu konuda teknik bir bilgi ve çalışma varmıdır? Bilgisi olan arkadaş varmı?

Arkadaşlar glean 75 df gramlık ilaç uygulama fırsatı bulamadım.Hububatta yabancı ot ile mücadelede bu tür gramlık ilaçların uygulama ve çalışma sıcaklıkları kaç santigrat derecede çalışıyor.bu konuda teknik bir bilgi ve çalışma varmıdır? Bilgisi olan arkadaş varmı?

sicaklık önemli değildir bence zaten 18ay kalıcılığı var :) çikan otlar içinde 10derecenin ustü uygundur