Acil son dakika haberi

Ynt: Acil son dakika haberi

alipasalierkan link=topic=69124.msg787054#msg787054 date=1382377584' Alıntı:
Çağrı ' nında maviye kaymasıyla gidişat kendini belli ettiydi zaten. Olacağı buydu. Nail abininde liderlik edeceği kralcılar kalmayınca. Oda o şekilde düşünüp maviye döndü sanırsam. Zaten Tokmakçıda Rocky ' nin TD80 ' den sonra maviye meyilini belli ettiydi. Onunda TD alacağını söylentiler arasında...
evet katılıyorum Erkan sana, işi Çağrı başlatti :) , bu gidişle Tokmakçi da yakinda patlatir bombayi,

alipasalierkan link=topic=69124.msg787054#msg787054 date=1382377584' Alıntı:
Çağrı ' nında maviye kaymasıyla gidişat kendini belli ettiydi zaten. Olacağı buydu. Nail abininde liderlik edeceği kralcılar kalmayınca. Oda o şekilde düşünüp maviye döndü sanırsam. Zaten Tokmakçıda Rocky ' nin TD80 ' den sonra maviye meyilini belli ettiydi. Onunda TD alacağını söylentiler arasında...
Şu Anda Traktör Değiştirirken Mantıklı Olaraktan Alınacak Traktör TD-D Serisi Gibi, Zaten...
Her Traktörünü Büyütmek İsteyen Alıyor Bi TD-D...

omerfarukkoc link=topic=69124.msg787058#msg787058 date=1382377857' Alıntı:
Şu Anda Traktör Değiştirirken Mantıklı Olaraktan Alınacak Traktör TD-D Serisi Gibi, Zaten...
Her Traktörünü Büyütmek İsteyen Alıyor Bi TD-D...
TD-D Tipi değiştirince herkes gönlünü TD ' ye kaptırdı :D

Walla ben anlaşamadım bizim buradaki nh servisi ile o yüzden mavi görecek yüzüm yok hiç.Birdahaki makinayi nasipse kırmızı düşünüyorum.
Ama MF değil....Case. :)Herkes de bi mavi akım başlayınca acep yanlış mı ediyorum diyede kendime sormuyor değilim hani. :S

fetullah aksu link=topic=69124.msg787062#msg787062 date=1382378174' Alıntı:
Walla ben anlaşamadım bizim buradaki nh servisi ile o yüzden mavi görecek yüzüm yok hiç.Birdahaki makinayi nasipse kırmızı düşünüyorum.
Ama MF değil....Case. :)Herkes de bi mavi akım başlayınca acep yanlış mı ediyorum diyede kendime sormuyor değilim hani. :S
:) ha mavi ha kırmızı öyle olunca :)

ufukk link=topic=69124.msg787063#msg787063 date=1382378299' Alıntı:
:) ha mavi ha kırmızı öyle olunca :)
Zaten mavinin kendisine bi gıcığım yok.Rahatınada çok alıştım ne yalan söyleyeyim.
Servisini sevmediğim için adınıda servisinide değiştireceğim ki rahatım yerinde kalsın yane... :D

Bu aralar bende de mavi merakı başladı, alma gibi bir durum yok ama hoşuma gitmiyor değiller hani :) Nail abi için en hayırlısı ne ise o olur inşallah :)

Fakat madem 100 Lük alacak kralı neden vermiyor önceden de kullandığı 135 alsın baksın rahatına ikisinin yakıtı bel büker gibi geliyor, gerçi Nail aga hesabını yapmıştır ama :)

ÇeLişki_37 link=topic=69124.msg787069#msg787069 date=1382379485' Alıntı:
Bu aralar bende de mavi merakı başladı, alma gibi bir durum yok ama hoşuma gitmiyor değiller hani :) Nail abi için en hayırlısı ne ise o olur inşallah :)

Fakat madem 100 Lük alacak kralı neden vermiyor önceden de kullandığı 135 alsın baksın rahatına ikisinin yakıtı bel büker gibi geliyor, gerçi Nail aga hesabını yapmıştır ama :)
kralin manevi değeri var sanırım , hem 135 tdd nin sürdüğü boş nadasta gezinemez :)

Nail abi yapma etme nolur, ne iş var şuan mf yi kamyona koyup geliyorum yardıma belki kan çeker vazgeçersin

ufukk link=topic=69124.msg787070#msg787070 date=1382379638' Alıntı:
kralin manevi değeri var sanırım , hem 135 tdd nin sürdüğü boş nadasta gezinemez :)

Manevi değer kısmına katılıyorum, fakat Nail abi 135 ile çok daha beter yerlerden geçmiştir, aldırmaz bile diye düşünüyorum :)

:) Nail abi kraldan vazgeçemez yani satmaz ondan eminim :) Ama TD100 almaz diyede bi kaide yok tabi :) Hadi inşallah diyelim. Bu arada tokmakcı vidoları hep kesip atmış ben buraya orjinalleri bi atsam tokmakcınında mavi sevdasını görmüş olursunuzda neyse... :D

GÜRKAN link=topic=69124.msg787072#msg787072 date=1382379822' Alıntı:
Nail abi yapma etme nolur, ne iş var şuan mf yi kamyona koyup geliyorum yardıma belki kan çeker vazgeçersin
bende öyle dedim hemşo, 5400 lerin koltuğuna bir otursan pas vermezsin td ye dedim
Dur bakalim belki caydiririz abimizi, nh alma bari git tümo al , erkunt al , nh bizim ezeli rakibimiz :) , zaten çağri üzdü bizi :) :)

rocky link=topic=69124.msg787074#msg787074 date=1382380200' Alıntı:
:) Nail abi kraldan vazgeçemez yani satmaz ondan eminim :) Ama TD100 almaz diyede bi kaide yok tabi :) Hadi inşallah diyelim. Bu arada tokmakcı vidoları hep kesip atmış ben buraya orjinalleri bi atsam tokmakcınında mavi sevdasını görmüş olursunuzda neyse... :D
girdiniz adamin kanina brader :). Allem edip kullem edip :)

bence fitili gokhanozkan yaktı ;) Çağrı yangını körükledi tokmakçı rocky derken tüm trakkulup ' u sardı yangın. sırasıyla yaprak dökümü başladı bugun nail abiyi kaybettiysek yarın bir başkası. mavi son bizi de bekliyor. bir gün herkes mavici mi olacak nedir :D

GÜRKAN link=topic=69124.msg787080#msg787080 date=1382380389' Alıntı:
bence fitili gokhanozkan yaktı ;) Çağrı yangını körükledi tokmakçı rocky derken tüm trakkulup ' u sardı yandın. sırasıyla yaprak dökümü başladı bugun nail abiyi kaybettiysek yarın bir başkası. mavi son bizi de bekliyor. bir gün herkes mavici mi olacak nedir :D
Ben ne yapsam acaba abi :S :S :)

GÜRKAN link=topic=69124.msg787080#msg787080 date=1382380389' Alıntı:
bence fitili gokhanozkan yaktı ;) Çağrı yangını körükledi tokmakçı rocky derken tüm trakkulup ' u sardı yandın. sırasıyla yaprak dökümü başladı bugun nail abiyi kaybettiysek yarın bir başkası. mavi son bizi de bekliyor. bir gün herkes mavici mi olacak nedir :D
gürkan hocam senin motor yeni daha çok zarar edersin, madem sendede böyle bir bastrilmiş mavi sevgisi var gizliden gizliye, söyleyelim kuvaliya senin motoru maviye boyasin bari, en azindan zarar az olur :)

Cihan_özece link=topic=69124.msg787081#msg787081 date=1382380458' Alıntı:
Ben ne yapsam acaba abi :S :S :)
aynen cihan, direk mavi, nh alamazsan bile git mavi erkunt al :)