Ağarlıklar böyle daha güzel
C class 05.01.2009 #4 Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel tekerlerdekı yazılarıda beyaza boya tam süper olur basak
E emrecelik26 06.01.2009 #6 Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel Agırlıklar ve tekerleri boyaman süper olmuş...Paylaşım için tşk..
S salih 06.01.2009 #7 Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel guzel paylasım agırlıkların hepsını senımı boyadın orjınalmı bıde arka hıdrolık kolları kancalı yapsan super olur
Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel guzel paylasım agırlıkların hepsını senımı boyadın orjınalmı bıde arka hıdrolık kolları kancalı yapsan super olur
E emrahyildirim 06.01.2009 #8 Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel ben boyadım beyaz da güzel ama siyah oldun mu ağarlıklar ben burdayım diyor.
Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel ben boyadım beyaz da güzel ama siyah oldun mu ağarlıklar ben burdayım diyor.
K kral39 06.01.2009 #9 Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel usta güzel yapmışsın aleti eline sağlık....bi başakçıdan da bu beklenir....Steyr 2005
Ynt: Ağarlıklar böyle daha güzel usta güzel yapmışsın aleti eline sağlık....bi başakçıdan da bu beklenir....Steyr 2005