Ak ziraat discaro hk

Selam arkadaşlar ikinci el ak ziraat discaro aldım 24 lü , mili kırık uygun fiyata milini nerede bulabılırım acaba yardımcı olabilir misiniz bursadayım ..

Selam arkadaşlar ikinci el ak ziraat discaro aldım 24 lü , mili kırık uygun fiyata milini nerede bulabılırım acaba yardımcı olabilir misiniz bursadayım ..
Kırık olan mili iyi bir kaynakçı sağlam kaynak yapabilir. Ya da tornacıya aynı milden yaptırabilirsiniz. Her ikisi de çok masraflı olmaz. Zor olan kısımı söküp takmak sadece.

Kırık olan mili iyi bir kaynakçı sağlam kaynak yapabilir. Ya da tornacıya aynı milden yaptırabilirsiniz. Her ikisi de çok masraflı olmaz. Zor olan kısımı söküp takmak sadece.
Milin sertliğini tornacı ayarlamayabılır kaynatınca tekrardan kırılabilir onun için en iyisi orjınal ini bulmak.

Orjinal mil firmada 1.500₺. İki adet mil tornacıdan 300₺. Mil üzerindeki diskler sıkışmadan çalıştığı sürece mil fazla bir kuvvete maruz kalmaz.
Bir orjinal mile karşılık tornacıda on tane mil yaptırmak daha ekonomik.
Ha orjinal mil ile tornacı arasında on misli fiyat farkı olmasa tabi orjinal almak faydalı. Fakat devir ekonomi devri maalesef.

Son düzenleme:
Milin sertliğini tornacı ayarlamayabılır kaynatınca tekrardan kırılabilir onun için en iyisi orjınal ini bulmak.
Bu arada yaptırılacak milin sertliği küçük bir sanayide bile yüksek ısıda ısıtıldıktan sonra tercihe göre yağ, su ya da hava ile soğutularak sertlik verilebilir, Çelik haline getirilebilir.

Ne olursa olsun milli diskaro her halükarda mil keser. Bende de vardı değiştirdim kurtuldum. Yerine matris aldım. Bağımsız ve milsiz.
Merhaba,
Matris komşumuzda var. Çok güzel makina ama bizim gibi mibzersiz ekim yapanlar için bu diskarolar daha verimli. Matris ile diskaronun toprağı işlemesi de bence biraz farklı.