PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mscoreiron" data-source="post: 1424309" data-attributes="member: 94942"><p>katılıyorum bilincli olarak abd bu savaşın yasanmasini istiyordu, biden apaçık putine ukraynaya girebilirsin biz karismicaz dedi suanda savaşı olabildiğince uzatmaya çalışıyorlar gerek silah yardımı gerek mühimmat yardimi (amaci yardım etmek olan rusya ukraynaya giricek dediğin de yardim yapardı) ama suan en çok Amerika'nın işine geliyor hem nato ulkeleri natoya tekrardan sarilmaya başladı hemde tarafsız ülkeler bile nato başvurusunda bulundu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mscoreiron, post: 1424309, member: 94942"] katılıyorum bilincli olarak abd bu savaşın yasanmasini istiyordu, biden apaçık putine ukraynaya girebilirsin biz karismicaz dedi suanda savaşı olabildiğince uzatmaya çalışıyorlar gerek silah yardımı gerek mühimmat yardimi (amaci yardım etmek olan rusya ukraynaya giricek dediğin de yardim yapardı) ama suan en çok Amerika'nın işine geliyor hem nato ulkeleri natoya tekrardan sarilmaya başladı hemde tarafsız ülkeler bile nato başvurusunda bulundu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt