AKÇA TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

AKÇA TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

06-09/08/2014

Çorlu / Tekirdağ

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz yaz Çorlu Tarım Fuarı 2014 düzenlenmişti. Fuara iki gün katılmıştım. Birinci günü köyden abiler ile katılmıştım. Diğer günde sitemizden üye arkadaşlarla beraber gezmiştik. Zaten o fotoğrafları daha önce paylaşmıştım. Şimdi ise fuarda sergilenen ürünlerden detaylı fotoğrafları paylaşacağım. Birçok fotoğraf olduğu için anca paylaşma fırsatım oldu. Bu fotoğraflarda da Akça Tarım Standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan..........;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: AKÇA TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

Seneye nasipse Konya yerine Trakya fuarına geleceğim Erkan ;) ortaya karışık 3 5 ekipman alalım.

Barış UZEL link=topic=79928.msg947380#msg947380 date=1418940015' Alıntı:
Seneye nasipse Konya yerine Trakya fuarına geleceğim Erkan ;) ortaya karışık 3 5 ekipman alalım.

Buyur gel Barış. Yalnız burada genelde bayiler katılıyor fuara. O yüzden sizin o tarafa satış yapabilirler mi bilemiyorum.

alipasalierkan link=topic=79928.msg947501#msg947501 date=1418980591' Alıntı:
Buyur gel Barış. Yalnız burada genelde bayiler katılıyor fuara. O yüzden sizin o tarafa satış yapabilirler mi bilemiyorum.
O bir şekilde ayarlanır ;)