Senin âkü kuru sulu akülerde uste 6 8 adet kücuk kapak var kuru aküler tek kullanımlik oluyor bakimsız akü olarak adlandırılıyor
2014 de banner marka akü aldim gecen yaz bi sabah çalışmadı aküyü söktüm suyununun bi kismini dokup üzerine kaynayip soğumuş su doldurdum tekrar traktöre bagladim biraz devirli kullanip sarj ettim o sekilde devam karda kışta tek marşla çalıştı hepYeni akülerin plakaları ince galiba bir kere bozuldumu iflah olmuyor bir daha akünün kendi büyük amperi düşük olanlar eski aküler daha sağlamdı lar kolay kolay erimiyor plakaları
Aku sulu ben gecen yaz yaptim kismen ise yaradi bnm ki
Bu akü sulu akü üst kapağın altında gözleri, ben yaptım bu akünün aynısıydı bir işe yaramıyor maalesef
Kaynatip sogumus su koydumNasıl yaptınız saf su mu asitli su mu kullandınız anlatabilir misiniz
Kopart bir şey olmaz silikon ile tekrar yapıştırın o sorun değil ben içindeki sıvıyı boşalttım tekrar tekrar sonra dışarıdan aldığım asitli akü suyunu doldurup şarja taktım fakat istediğim sonucu alamadımKapağı çok uğraştım sökemedim
En son buraya sormak istedim
Demekki tam ölmüş senin aküburadaki anlatılanları yaptım bende işe yaramadı maalesef
o zaman hiç ugrasmadan yenı aku bakalım Yeni akü fiyatları da 800 civarinda galibaKopart bir şey olmaz silikon ile tekrar yapıştırın o sorun değil ben içindeki sıvıyı boşalttım tekrar tekrar sonra dışarıdan aldığım asitli akü suyunu doldurup şarja taktım fakat istediğim sonucu alamadım
Ben bu yaz 460 tl ye aldım hugel ultra diye bir akü incinin aküsü yurtdışı na ihraç serisiymis inciden kalite farkı yok dendi şu an iyi zaman ne gösterir bilememo zaman hiç ugrasmadan yenı aku bakalım Yeni akü fiyatları da 800 civarinda galiba