Alaşehir Kemaliye Ispanaklar (2016)

Tarlamızdaki ıspqnaktan görüntüler .. Ispanak benim değil icara verdim ekimini ben yaptım ..ekmedim dekarı 2 bine satılıyor 10 bin lira para topluyor şuanda ekseydim koyunlar bile yemezdi nasip :))
[video=youtube_share;SxrSCyihAvE]http://youtu.be/SxrSCyihAvE[/video]

Resimler ve ekler

• image.jpeg
    image.jpeg
    3 MB · Görüntüleme: 187
  • image.jpeg
    image.jpeg
    4.1 MB · Görüntüleme: 156
  • image.jpeg
    image.jpeg
    3.4 MB · Görüntüleme: 139
  • image.jpeg
    image.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 150
Hayırlısı olsun Ali bey kısmet diyceksin ,hem icarı peşin aldınsa oda güzel para . bi iletinde yazmıştın 150 bine icara verdim diyede ben hayret etmişdim bu alan adam ne kazancak acep diye . valla bizim burda icar parasına tarlayı mülklüne alırsın amma susuz yer ve isbanak domatez yetişirmi orasıda bi ayrı konu.

Herkese teşekkürler.icara verdiğim için pişman değilim yaw öyle sonuç çıkmasın ben şey demek istedim ben eksem para etmezdi.ıspanaklar hububat mibzeriyle ekildi havalı değil.cinsi şahmaran

nail abi noktalama işareti kullanmadığım için bazen anlaşılmıyo yazdıklarım :) volkan bunlar halci ya her türlü pazarlarlar . çiftçinin malı ucuz halci bi şekilde çürük çarık satıyo :))