Albit yaprak gübresi kullanan varmı

Merhaba arkadaşlar albit isimli gübre kullanan varmı içinizde. Ismini çokça duymaya başladım bu aralarda kullanan varsa bilgi verirse sevinirim

Benim bildiğim kadarıyla burada görüştüğüm arkadaşlarla memnun olanda var olmayan da . benim araştımalarıma göre albit in içinde ölmüş 2 cins bakteri var. Birde megaflu yu araştır.

Çok merak ettiysen arkadaşım 250 ml lik alıp kendin denemende fayda var. Çünkü kullanan arkadaşlarda memnun olan da memnun kalmayanda mevcut. Ben şahsen memnun kalmadım. Extrem bir fayda görmediğim için de alıp daha atmayı düşünmüyorum. 800 lt pompaya 4 kg üre etitip at daha iyi. Şahsi görüşüm... ;)

Çok merak ettiysen arkadaşım 250 ml lik alıp kendin denemende fayda var. Çünkü kullanan arkadaşlarda memnun olan da memnun kalmayanda mevcut. Ben şahsen memnun kalmadım. Extrem bir fayda görmediğim için de alıp daha atmayı düşünmüyorum. 800 lt pompaya 4 kg üre etitip at daha iyi. Şahsi görüşüm... ;)
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim