Aletlerin Fiyatlarını değiştirme..

Aletlerin Fiyatlarını değiştirme..
İlk önce C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\storeItems.xml bunu not defteriyle açıyoruz..!
Örneğin 209 ' un fiyatını değiştirelim kırmızı yerde belirttiğim kodun içindeki para miktarı bunu değişirseniz fiyatıda değişecektir..
<storeItem>
<en>
<name>Fendt 209</name>
<description>
<![CDATA[DESCRIPTION]]>
</description>
</en>
<de>
<name>Fendt 209</name>
<description>
<![CDATA[Dieser Traktor verfügt über eine hervorragende Wendigkeit und lässt
sich auch dort manövrieren, wo andere Maschinen wegen Ihrer Grösse
schnell an ihre Grenzen stossen.

Max. Leistung: 66 kW / 90 PS]]>
</description>
</de>
<image active='data/vehicles/store_fendt209.png'/>
<price>62500</price>
<xmlFilename>data/vehicles/steerable/fendt/fendt209.xml</xmlFilename>
<rotation>0</rotation>
</storeItem>

[size=16pt]İZİN ALMADAN BAŞKA SİTELERDE YAYINLAMAK YASAKTIR!!![/size]

Ynt: Aletlerin Fiyatlarını değiştirme..

iyi de bu seferde diğer aletler gidiyor
eğer yapabilen birii varsa bana dosyayı upload edebilrmi rica etsem?

sabri168 link=topic=19699.msg170436#msg170436 date=1238841169' Alıntı:
doğru yaptığıma eminim
Neler yaptığını anlatırmısın..

Belgelerim\My Games\FarmingSimulator2009\mods ' a yaptığınız yamalar içinde yamanın olduğu klasörü açın sonra orda modDesc.xml diye bi dosya var aynı şekilde onlarında fiyatlarını değiştirebilirsiniz..

Belgelerim\My Games\FarmingSimulator2009\mods ' a yaptığınız yamalar içinde yamanın olduğu klasörü açın sonra orda modDesc.xml diye bi dosya var aynı şekilde onlarında fiyatlarını değiştirebilirsiniz..
[/QUOTE]

Benimde aradığım buydu ekleğim yamaların fiyatlarını düşürememeştim teşekkürler.

çookkkk saol işime yaradı ama tablaların boyutunu büyültüyom işlemiyor neden olabilir

arkadaslar ben bu aletlerın satıldığı yeri bulamadım biri bana yardım etsın kötü motorla oynamaktan bıktım

selimsavas link=topic=19699.msg179690#msg179690 date=1242460236' Alıntı:
allah allah nerde ? sakın yamalar bölümünde olmasın??

mlt_06 link=topic=19699.msg197267#msg197267 date=1248106018' Alıntı:
arkadaslar ben bu aletlerın satıldığı yeri bulamadım biri bana yardım etsın kötü motorla oynamaktan bıktım
Yeni traktör aldın mı ? p tuşuna basıyorsun oyunda karşına çıkan pencerede ekipmanlar ve traktörler var oradan alıyorsun aldığın zaman tab tuşuna bas traktör satılan yere varıyorsun

tmm kardes cok saol yalnız ben bu aletlerin fiiyatını düşürünce oyuna girmiyor yeniden yüklemem gerekiyor yapabılen bırısı varsa bana dosyayı gönderebılırım buda msnım:yasin_krgz06@hotmail.com