malesef gübrelemenin suyunu çıkarmamak lazım. bu konuyla alakalı the_hoca bir yazı atmıştı.Bim burda biri attı çok atmış galiba tarlaya iki senedir ne ekse olmuyor.yağmur yağdıkça sulama yaptıkça yanıyor ne ekse...
Biz yıllardır bu şekilde gübreleme yapıyoruz sulama yerlere hiç bir sıkıntı görmedik verim ve toprak kalitesi çok artıyormalesef gübrelemenin suyunu çıkarmamak lazım. bu konuyla alakalı the_hoca bir yazı atmıştı.
bizde yapıyoruz bizdede olmadı yanmamış taze olarak çok aşırı atılırsa yakabiliyor daha iyi olsun diye taze haliyle çok fazla çekerseniz sorun oluyor.Biz yıllardır bu şekilde gübreleme yapıyoruz sulama yerlere hiç bir sıkıntı görmedik verim ve toprak kalitesi çok artıyor
Anladım elbette herşeyin fazlası zararlı.imkanımız olsa yanmış ve makinayla dağıtmak en iyisidebizde yapıyoruz bizdede olmadı yanmamış taze olarak çok aşırı atılırsa yakabiliyor daha iyi olsun diye taze haliyle çok fazla çekerseniz sorun oluyor.
tavuk gübresindede çok aşırı atılınca en basitinden mısırlar kökten devriliyor.
ben çok aşırı uç noktalarda gübreleme yapanlar için demiştim.
köyden bir çocuk fimaksta çalışıyordu yandan dağıtma yapan bir makina getirdi köye arpa yerine yaydı çok eşit düşüyor sıyırgı ile yaydığımıza hiç benzemiyor.Anladım elbette herşeyin fazlası zararlı.imkanımız olsa yanmış ve makinayla dağıtmak en iyiside
Nasıl bi makina fotoğraf varmıköyden bir çocuk fimaksta çalışıyordu yandan dağıtma yapan bir makina getirdi köye arpa yerine yaydı çok eşit düşüyor sıyırgı ile yaydığımıza hiç benzemiyor.
fotoğraf yok fimaksın sitesine bakayım getirdiğinde bu makina üretimde değil deneme yapılıyor demişti satılmıyordu arıza çıkacakmı motoru üzecekmi kullanışlımı onu denemek için yapılmış köylere denemek için işçileri götürüyordu.Nasıl bi makina fotoğraf varmı
sitesine koymamışlar arayıp sormak lazım.Nasıl bi makina fotoğraf varmı
Anladım bi araştırmak lazım.buluşmada varmıydın bu aradasitesine koymamışlar arayıp sormak lazım.
sağ yandan pabuç gibi levhalar vurarak dağıtıyordu.
içinde yatay helezonlar o pabuçların olduğu bölüme sürüklüyor. sistemi bu şekilde
vardım kısa boylu ufak tefek sigara içerken bere takan birini hatırlıyonmu[emoji16]Anladım bi araştırmak lazım.buluşmada varmıydın bu arada
vardım kısa boylu ufak tefek sigara içerken bere takan birini hatırlıyonmu[emoji16]
usta ben seni hatırlayamadım konuştukmu buluşmada ben ilk defa geldim bir günde yüze yakın yeni insanla tanıştım nicklerini hatırlayamıyom böyle konu altlarında sora sora oturacak kafadahatırlıyom ya güzel bi buluşma oldu çok memnum oldum
Gördümde konuşmadık yausta ben seni hatırlayamadım konuştukmu buluşmada ben ilk defa geldim bir günde yüze yakın yeni insanla tanıştım nicklerini hatırlayamıyom böyle konu altlarında sora sora oturacak kafada