ALIRSIN FORD OLURSUN LORD şehirde köyde dağda tarlada ideal araç

Ynt: ALIRSIN FORD OLURSUN LORD şehirde köyde dağda tarlada ideal araç

murat_saribas link=topic=40494.msg358104#msg358104 date=1299878632' Alıntı:
almadan önce söylecektin neyse bizim ilçenin ara yolları asfalt deil ve çok çukurlu şimdilik bana rahatsızlık vermiyo birde kusura bakma ama virajlarada rahat giriyo tabi gidipte binek araç gibi olmaz ama bende 97 kartal var ondan çok çok iyi viraja giriyor
usta sen şoför koltuğundasında o yüzden hissetmiyorsun. arabanın virajı iyi zaten 1.5 tonluk araba. Konfor bakımından diyorum. geç bir arka koltuğa otur seni bir oyana bir bu yana vursun virajlarda . Ama yük taşımada iyi sonuçta ticari araç arka koltukları çıkar al sana kamyon :D şaka bir yana babamın 12 çimento attığını bilirim arkaya 12x50 kg =600 kg banamısın demedi .
Neyse Allah hayırlı uğurlu etsin kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

14215.jpg

bizde yeni aldık 1 12 felan gidiyor

ahmetornek link=topic=40494.msg358126#msg358126 date=1299879256' Alıntı:
usta sen şoför koltuğundasında o yüzden hissetmiyorsun. arabanın virajı iyi zaten 1.5 tonluk araba. Konfor bakımından diyorum. geç bir arka koltuğa otur seni bir oyana bir bu yana vursun virajlarda . Ama yük taşımada iyi sonuçta ticari araç arka koltukları çıkar al sana kamyon :D şaka bir yana babamın 12 çimento attığını bilirim arkaya 12x50 kg =600 kg banamısın demedi .
Neyse Allah hayırlı uğurlu etsin kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
600 kg de bişeymi ben kangooyla 20 çuval buğday toğumu getirdim 50 şer kg den tam 1 ton ford fazlasını taşır

murat_saribas link=topic=40494.msg358057#msg358057 date=1299877111' Alıntı:
saolun sizlerede nasip olur inşallah
can boğazdan gelir yakacakki gidecek bayiden çıkar çıkmaz gaza yüklendim sanki altımdan kayıp gidecek 185 i gördüm hiç farkettirmiyor.
virajlara falan girişi çok rahat
eniştmde bej rengi var 170-175 e dayadık enson zuha-*-s zuha-*-s *098*- *098*-

atmadıgı çekmiyecek anlamında degil en iyi ticari araba ford tur yıllardır milletimiz kullanıyor ben 2 tane sap balyası getirecektim babam öldürecekti sıfır arabaya balya konurmu diye vallahi biz atamıyoruz 20 torba bugday koysam eve tıkmazlar beni sürerler

hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin bunların mtv vergiside düşecek diyorlar inş düşer bende 2008 model 1.3 multijet dublo var bilgisayarında şehir içi dışı 100 km 6.4 diyor bazen 6.0 kadar düşüyor ama nasıl düşüyor anlamadım tabi bu yol bilgisayarları dogru ölcüyorsa

can boğazdan gelir arkadaşlar basarsan yakar basmazsan koklar az yakacak bi araç isteseydim gider ya dacia mcv alırdım yada wolsvogen polo alırdım

aracın az yakması veya çok yakması elimizde zaten arabanın en az yakıtı yakması için hız göstergesine yeşil ışıl koymuş gerektiğinde vites değiştir diye hele en önemlisi yokuş aşşağı inerken vitesi boşa almayacaksın nedeni ise viteste iken ayağını gazdan çekince mzot püskürtmeyi kesiyor ve en az yakıtı yakmasını sağlıyor vitesi boşa alınca rölenteye geçtiğinden yakıt kesilmiyor.

birde güzel özellikler eklemişler yokuş kalkış desteği gibi aracı yokuşta bile sadece debriyajdan ayağını kaldırarak devam etmesi güzel hiç gaz verme araç kendisi veriyor

hayırlı olsun.kazasız belasız güle güle kullanın.

murat saribas kardes.traktörüde arabayı da sıfır çektin.Elin bir çukura gitti heralde define falanmı buldun.

Connectler de ve doblolarda yakıt tüketimini gösteren bir gösterge mi var.Ford lar güzel ve sağlam araba.Jeep gibi yüksek olduğu için connect doblo tipi şeyleri kullanan birdaha ototmobillere ısınamaz diyorlar.

fiyatı kaça geldi.

Connect,doblo ve New holland kullanıcıları olarak hepimiz KOÇ un hizmetindeyiz.

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40494.msg358257#msg358257 date=1299914458' Alıntı:
Erkunt otomobil üretse:) üçünüde erkunt yaparmıydin :)iyi olurdu yalnız

NİYE ALMAYAYIM Bİ KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRMEDİM

TT 55 link=topic=40494.msg358262#msg358262 date=1299915242' Alıntı:
hayırlı olsun.kazasız belasız güle güle kullanın.

murat saribas kardes.traktörüde arabayı da sıfır çektin.Elin bir çukura gitti heralde define falanmı buldun.

Connectler de ve doblolarda yakıt tüketimini gösteren bir gösterge mi var.Ford lar güzel ve sağlam araba.Jeep gibi yüksek olduğu için connect doblo tipi şeyleri kullanan birdaha ototmobillere ısınamaz diyorlar.

fiyatı kaça geldi.

Connect,doblo ve New holland kullanıcıları olarak hepimiz KOÇ un hizmetindeyiz.

ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN 2011 HAYIRLI OLDU ÇALIŞMANIN ESERİ OLACAK BUNLAR TABİ BORÇSUZDA HİÇ BİŞEY SAHİP OLUNMUYOR BU DEVİRDE HERŞEY DAHİL AKSESUAR KASKO KREDİ MASRAFLARI ANAHTAR TESLİM 35000 TL YE ALDIM

EVET Bİ GÖSTERGE VAR KAÇ KM YAKIT KALDIĞINI 100 KM NE KADAR YAKIT YAKTIĞINI GÖSTERİYOR

Kombi GLX için; Bluetooth ve Türkçe sesli kontrol sistemi, park sensörü, yan hava yastğı, ESP, otomatik yanan ön farlar, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, ön cam rezistansı ve ısıtmalı silecek suyu Plus Paketi olarak sunulmaktadır

Ticari araca her özelliği koymuşlar. telefonunu yükle, sesli konuşarak dinlediğin radyo frekansını söyle otomatik arasın.
bu tip araç alacaklara connect ve doblo almalarını tavsiye ederim. sonuçta türkiyede üretiliyor. yerli malı yurdumun malı.
paramız burda kalsın.

VALLA 75 LİĞİDE GÜZEL 90 LIĞIDA ÇOK KULLANDIM AMA BEN 110 LUK İSTEDİM. ALMAK İSTERSENİZ 90 LIK SİLVER ÇIKTI ŞİMDİ AKSESUARLI 110 LUK PLUS PAKETİN AYNISI FARKI SADECE 90 LIK

Arkadaşta BUNUN LX var 90 lık çok deli araba beyendım bunları :D

tofaş veya fiat italayan menşelidir ford da amerikan menşelidir yani dünyada ilk içat edilen ülkeler tabi degişik ülkelerde üretim yapılmakta patent ve isim parasını ödenerek fabrika acabilirsin orjinak türk mali patentli bi türk araba markası yok ama şu yeni cıkan DFM kanuni markalar ver onları bilmiyorum