almanyada üretilen claas XERİON

Ynt: almanyada üretilen claas XERİON

Paylaşım için teşekkürler atilla abi almanyanın hangi şehrinde üretim yapılmakta acaba Xerıon lar

insomnia link=topic=7601.msg80088#msg80088 date=1222701134' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler atilla abi almanyanın hangi şehrinde üretim yapılmakta acaba Xerıon lar
o konuda bilgim yok ..sanırım almanyada biçerden sonra , tek üretilen claas traktör segmenti...

atilla link=topic=7601.msg80091#msg80091 date=1222701689' Alıntı:
o konuda bilgim yok ..sanırım almanyada biçerden sonra , tek üretilen claas traktör segmenti...

Ozaman Claas Xerıon u üretebilmek için ayrı bir fabrika kurmuş olmalı

Güzel paylaşım Atilla abi. Lastikleri gerçekten devasa. XERION' un en büyük avantajlarından biriside ön ve arka lastiklerinin aynı boyutta olmasıdır. Bu sayede hem ileri hem geri giderken ve kabin döndürüldüğünde aynı çekiş performansı elde edilmektedir. Aynı zamanda lastiklerinin yengeç modda ve kırma modda kullanılması yön ve dönüş açısından çok fayda sağlamaktadır. XERION Almanya' da üretilen tek ve ilk CLAAS traktördür. Almanya' nın Harsewinkel kentinde XERION' a ait özel bir fabrika bulunmaktadır. İnternette XERION' ın orijinal vidyosunu izlerseniz o vidyoda nasıl özel üretim yapıldığı açıkça gözükmektedir....

Bu vidyoda fabrikayı görebilirsiniz....
http://www.dailymotion.com/relevance/search/claas%2Bxerion/video/x5mc54_claas-xerion-trac-vc-original_tech

Saygılarımla.....

10 parmağında 10 marifet Claasın gözdesi bu makina bence bu segment Claası farklı yerlere taşıyacağından hiç şüphem yok

hastayım şu xeriona süper ir traktör üretmişler helal olsun :D

Paylaşım için saol...
ben arada bi bu siteye takılıyorum gelmek isteyen olursa kapı açık clup4x4.com... benim üyeliğim POYRAZ...
Trakkulüpten sonraki 3. adresim...