alternatif enerji projelerine %50 hibe

arkada$lar 50 gün icerisinde kırsal kalkınma cercevesinde alternatif enerji sistemlerine ( güne$ rüzgar jeotermal ) %50 hibe var .. 50 gün icerisinde ba$vuruyosunuz ba$vurunuz kabul edildiği taktirde 1.12.2013 tarihine kadar sisteminizi yaptırıp hibeyi bekliyosunuz .. ilgilenenler varsa cevresindeki bu tip i$ yapan firmalara ba$vurabilirler .. ben burda bi firmayla görü$tüm .. yıllık 10 binlira civarında elektrik faturası ödedigimi .. arazideki calı$an elektrikli makinaları söyledim ve bana aylık 1.5 ile 2 binlira arasında elektrik üretebilen bi sistemin maliyetinin yakla$ık 80 bin dolar oldugunu söylediler bu fiyat tam net bi fiyat değil biraz daha a$$agıya cekilebilir .. toplam 250 metrekare yere kuruluyor .. belki biraz fikir verebilir size maliyet fiyatı konusunda ..

Ynt: alternatif enerji projelerine %50 hibe

Evimizin aylık elektrik gideri 250 tl civarı.Burda bi arkadaş tahmini 15000 tl ye kuracağı güneş enerji panelleriyle bu gideri karşılaya bileceğimi söyledi.Olursa mükemmel bişey. ok-*-s

Ali bey teşekkür ederim, bizde öyle birşeyler düşünüyoruz size tarlada çalışan elektrik motorları hakkında bilgi versem yardımcı olur musunuz

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=58506.msg628931#msg628931 date=1347212208' Alıntı:
Evimizin aylık elektrik gideri 250 tl civarı.Burda bi arkadaş tahmini 15000 tl ye kuracağı güneş enerji panelleriyle bu gideri karşılaya bileceğimi söyledi.Olursa mükemmel bişey. ok-*-s
dün bilgi alırken stantda biri evi için konu$uyordu 8 bin lira civarında olabileceği söylendi .. belkide onun elektrik gideri daha azdı ..
karakimseli link=topic=58506.msg628938#msg628938 date=1347213170' Alıntı:
Ali bey teşekkür ederim, bizde öyle birşeyler düşünüyoruz size tarlada çalışan elektrik motorları hakkında bilgi versem yardımcı olur musunuz
yardımcı olmaya calı$ırım ..