Arkadaşlar 2019 sezonunda çekmiş olduğum silaj paketleme çalışmalarının görüntülerini paylaşıyorum.
hacimmet 09.12.2019 #1 Arkadaşlar 2019 sezonunda çekmiş olduğum silaj paketleme çalışmalarının görüntülerini paylaşıyorum.
ismail_17 09.12.2019 #4 Hacı Kolaygelsin Uzun zamandır özlettin burada kendini Köydeki hayvancılık isletmesi nasıl gidiyor , birde ortak yapacaktınız o nasıl gidiyor
Hacı Kolaygelsin Uzun zamandır özlettin burada kendini Köydeki hayvancılık isletmesi nasıl gidiyor , birde ortak yapacaktınız o nasıl gidiyor
hacimmet 10.12.2019 #5 ismail_17' Alıntı: Hacı Kolaygelsin Uzun zamandır özlettin burada kendini Köydeki hayvancılık isletmesi nasıl gidiyor , birde ortak yapacaktınız o nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Bende çok özledim abi sizleri.Yeni işletmemiz faaliyet halinde hayvanlarımıza bakıyoruz
ismail_17' Alıntı: Hacı Kolaygelsin Uzun zamandır özlettin burada kendini Köydeki hayvancılık isletmesi nasıl gidiyor , birde ortak yapacaktınız o nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Bende çok özledim abi sizleri.Yeni işletmemiz faaliyet halinde hayvanlarımıza bakıyoruz