aman başlarına taş düştü?

7 GÜNDE İKİNCİ İNDİRİM

30 Ekim ' de yapılan 8 kuruşluk indirimle 4,27 ' ye gerileyen motorinin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren 4.18 liradan satılacak. 23 Eylül ' de ÖTV artışıyla birlikte 36 kuruş zamlanan motorinin fiyatı 4-4,01 liradan 4,36-4,37 liraya yükselmişti. Ekim ayındaki indirim ve bugün yapılan indirimle motorinin litre fiyatı 4.18 liraya kadar geriledi.

BENZİNE SON İNDİRİM 31 EKİM ' DE

Benzin fiyatlarına son indirim 31 Ekim ' de geldi. Bu indirimle birlikte İstanbul ve İzmir ' de ise 4,67-4,68 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,59-4,60 liraya geriledi.

22 Eylül ' deki ÖTV artışından sonra 95 oktan benzinin fiyatı 26 kuruş zamlanmıştı. Ekim ayında benzine yapılan 3 ayrı indirimle birlikte benzin fiyatları 4.60 ' a kadar geriledi. 22 Eylül ' deki ÖTV zammı öncesinde benzin 4.49 liraya satılıyordu.

Ynt: aman başlarına taş düştü?

yusuf bey çiftçilikle ugraşan kısımda şu günlerde mazotluk ne iş kaldıda .bunlarda işi biliyo motorinin cok lazım olduğu zamanlarda zam,sonrasında indirim.parası olan varsa alır baharın değerlendirir.

vallahi bilmiyorum eşim bile haberi duyunca şok oldu.hatta ben zam dedim yok dedi inanamadım.herhalde yılsonu enflasyonu düşük gösterecek merkez bankası bir ayar galiba ama 2013 çok acı geçecek basın bas bas bagırıyor..anlayana.
10 kasım da anıt kabir kapalı olacakmış vatandaşa ...

Kral yaktı yakacağını, bu saatten sonra çokta önemli değil LPG ye dayamışlar, R9 çok yakacak.:)

zamlara alışığız ama indirim bize ters geliyor, acaba nekadar zam yapacaklarda iki oldu indirim yapıyorlar?

Benim işler bitti ya,ondandır bu indirim. Milletin zamlara sesi çıkmasın diye ara sıra da indiriyorlar ama sonuçta fiyat hep tırmanışta. :(

millet tohumunu ekti çekildi içeri
ne yapsın bu saatte mazotu
şimdi alıp bahara kadar turşusunu mu kuralım...

ee geçen ay çiftçi tohum ekti tarlasını işledi mazot gerekti, kamyoncu pancar çekti, kurbanlık çekti mazot gerekti, halkın kurban bayramı vardı memleketine git gel mazot gerekti, otobüsçü bayramda halkı taşıdı mazot gerekti, böyle bir zamanda zam yapmamak ta olmazdı dimi yani, tam milleti soyma zamanı zam olmasın mı yani...

Şimdi geçen aya göre mazot talebi azaldı, arzı arttırmak için mazot fiyatını indirmek mantıklı tabi. Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi...

obama kazandı belki zam gelir.altın yükselişe geçmiş.
dolar düşer petrole zam gelir burası türkiye.

köylü link=topic=59728.msg646338#msg646338 date=1352291232' Alıntı:
obama kazandı belki zam gelir.altın yükselişe geçmiş.
dolar düşer petrole zam gelir burası türkiye.
doğru demişsin yusuf abi burada herşey olabilir burası türkiye

göz boyamalar :) indirir başka yerden çıkarır açığı kapatır. olmadı ilerleyen zamanda 5 tl ye yükseltir açığı kapatır

Ağlamak sızlamak nafile beyler,
Yorgana, döşeğe vergi bağlandı.
İnliyor şehirler, kazalar, köyler,
Buğdaya, başağa vergi bağlandı.

Bülbül gibi susmak için dut yerdik,
Koyun besler, kuzu besler süt yerdik,
Ara sıra av yapardık et yerdik
Baruta, fişeğe vergi bağlandı.

Berberin bakkalın koptu damarı
Esnaf duman oldu yedi şamarı
Sık diyorlar, yok ki sıkak kemeri,
Kemere, kuşağa vergi bağlandı.

Bankerler topladı bankada para
Zengin yine zengin, fakirde yara.
İneğe öküze, mala davara,
Tokluya, şişeğe vergi bağlandı.

Ben görmedim dertsiz insan göreni
Vurgun cu yol almış yoktur fireni,
Gariban köylünün kara tireni,
Ahırda eşeğe vergi bağlandı.

Arif bak diyorlar az ve öz olsun.
Nikaha vergi var geriye kalsın
Bekarlar aklını başına alsın !
Doğmamış uşağa vergi bağlandı.

bu minik indirimlerin arkasında büyük zamlar yatıyor........

tabi bizlerde kanarız bak zam gelince haklılar.bak indirm gelince indiriyorlar tekrar bindirmesi kolay olsun diye...