Amasya / Gözlek köyü - erkunt 70

Ynt: Amasya / Gözlek köyü - erkunt 70

ismail kardeş bende onu diyom işte adam malını istediği gibi kullanır bundan kime ne ama bazıları çıkıyo yok rekalm yapıyoyok bilmem ney bu ney o zaman budamı reklam o zaman burada her şey reklam boş yere bakmayalım kendide yapsın yapanın eline vuranmı vay o da normalde o sınıftaki diğer motorların yapamayacağı bir işi yapsında burada görelim ne yapacak çok merak ediyorum

önemli olan traktörün hırpalanmaması sonuçta bu kolay elde edilen bir mal değil çiftçi için o yüzden benim traktörüm bunu yapar deyip bilgisizce traktörü yormak çiftçinin zararına olur.

Bence 2. el piyasası gereksiz savunmalara ve taraftarlıklara verilecek en güzel örnek. Türk çiftçisi en iyisini bilir diyorum...

onu yapan alman çifçisimi ...ekunta almanlar yada yunanlılarmı biniyor o zaman Tütk çifçisi her şeyi çok iyi biliyorsa..bırakın isteyen istediği gibi yapsın siz öz eleştirinizi yapın geçin işi hakaret boyutuna taşımayın bildiklerinizle tarım yadaa hayavancılık yapın başka yerlere taşmanıza gerek yok akıl hocalığı yapacak kadar akkıllıysanız bu size kalsın aklınız varsa yarınınızaa saklayın hepsini birden harcamayın sonra lazım olur...erkunçularada gelince BİZDE TÜRKÜZ hemde sapına kadar bırakın bizde bildiğimizi yapalım size sormamyalım ne yapacağımızı

sahinbinde.com girerseniz en çok neyin satıldığını görürüsünüz orada

Arkadaşlar birazda uslubumuzu koruyarak ve forum kuralların cercevesinde tartışmalarımaza devam edebiliriz.