amerika da kanunmuş...

Ynt: amerika da kanunmuş...

beyler bizim daşaklarımızı değil kafamızıda kesseler bizden ses çıkmaz. duva*-*0 kimsenin umrunda değilmiş meğer. paylaşanda kabahat....

Türkiyede doğru konuşan adamlardan biriside bu komutan.Helal olsun böyle kim konusabiliyor başka çok taktir ettim böyle adamlar lazım aslında Türkiyeye.

Daha öncede izlemiştim, komutan doğru söylüyor ama yaşıyor mu ki hala? :S Madem bunların yazılımı çözmüşler,devlet sahip çıksın ama ondan da ses çıkmıyor.Mühendislerimiz b..k yoluna gidiyor işte..Bir savaş çıksa adam kimin silahıyla,uçağıyla kime karşı koyuyorsun diyece...Taşla sopayla gideriz artık... :( Amerikadan ne kadar uçakta alsak ne kadar silahta alsak hep boşa sen kullanamıyorsun ki adamlar kullanıyorlar..

evet daha önce izlemiştim teşekkürler ismail ...bizim amerikadan aldığımız uçakların yazılımı bize verilmiyor NEDEN ? bir savaş esnasında onların uçakları bizim kileri hedef olarak görüyor ama bizimkiler onların uçaklarını görmüyor .bu yazılımı bildiğim kadarıyla bir iki ülkeye veriyor.böyle saçmalık olamaz duva*-*0 aselsandaki mühendislerin de ölüm sebebi bu yazılımı çözmeleri .daha bizim bilmediğimiz neler oluyor acaba .bunlar daha bizim bildiğimiz