ANAPA BUĞDAYI BAŞAĞI YARDI ERKEN ERKEN..

Ynt: ANAPA BUĞDAYI BAŞAĞI YARDI ERKEN ERKEN..

Bereketli olsun, insallah yagislardan istifade eder de basagi tam besler. Memnun musunuz anapodan, soguk dayanimi ve degerleri nasil?

3 YILDIR EKIYORUM OLDUKÇA MEMNUNUM.. 2. SINIF BBUĞDAY AMA VERİMİ COK İYİ.. 750 KG A KADAR HASAT ETTİK..

Bereketli olsun geçen sene biz ektik şartlardan kardeş yapamadı buğday birazda derine ekmişiz bizimde kabahatimiz var 430 kg falan biçtik bu sene anapa ekmedik

bereketli olsun , inşallah geçen seneki mayıs sıcaklarına kadar doldururlar tanelerini

bereketli olsun maşallah anopa zaten erkenci bi çeşit olup genelde ılıman iklimi sever ben geçen yıl 350 dönüm ekmiştim verim olarak iyi kalite değeri düşük bi çeşit kış ayları soğuk olduğunda donma ihtimali çok yüksek diğer çeşitler 4 parmak seviyesindeyken bu çeşit en az bir karıştan daha yüksek bu yıl korkudan ekemedik :)

bu yıl bizde anapo ektik. pandas a göre oldukça erken başakladı. soğuk ve don vurdu. dane yok boy iyi ama ne olur bilmem 15 güne kadar biçilecek gibi

buğdayların maşallahı var ama az önce hava durumunda salıdan itibaren kuvvetli akyel geldiğini söyledi.

Yağış Az Olduğundan Ülke Genelinde Bitki Strese Girmiş Ve Başağa Vurmuş Tabi Boyuna Posuna Bakarak Normal İnşallah Yağmurlar Yağarda Daha Güzel Olur.

BU SENE YAĞIŞ SIKINTIMIZZ OLMDI O KONUDA YANILIYORSUN..ANAPA ZATEN ERKENCİ BİR ÇEŞİT VE BAŞAKLANMASI GAYET NORMAL..

erken başakta kötüymüş. don vurdu başakta bişey yok.%100 kayıp. pandas dan şaşmacam bidaha