Anız patlatma çizel pulluk

3 sıralı olanları tercih ediniz toplama tıkanma yapmaz.yan bıçakların görevi bitki köklerini kesmek ve iki bıçak arasınıda yarmak gibi faydasıda var.Marka konuşunda efe güzel görünüyor.birde ekermakın 4 şaseli 3 sıralı sağlam yapılı bu çizeli var onada bakabilirsiniz.Arkadaşında dediği gibi merdane şart stabil tarla işlemesi için

Tarim oz yali cizel patlama anız kulaklı kisa bacak
Screenshot_20201008-103137_Gallery.jpg

merhabalar. ben otomatik 9 lu patlatma aldım beğenal marka. beni çiftçilikten soğuttu ilk aldığımda sıkıntı yoktu sonrasında taşlı bir tarlada bacaklar eğildi. fabrika ile görüştüm türkiyede bizim bacakları kimse eğemedi dediler. tekrar bacak geldi fabrikadan milleri dahil değiştirdiler. sonrasında tarla sürümü yaparken bacağın birtanesi yaydan kırıldı bacak fırladı traktörün çamurluğu parçaladı. götürdüm aldığım bayiye geri iade ettim paramı aldım. almadan önce lütfen araştırın biz çiftçiler olarak parayı kolay kazanmıyoruz..

merhabalar. ben otomatik 9 lu patlatma aldım beğenal marka. beni çiftçilikten soğuttu ilk aldığımda sıkıntı yoktu sonrasında taşlı bir tarlada bacaklar eğildi. fabrika ile görüştüm türkiyede bizim bacakları kimse eğemedi dediler. tekrar bacak geldi fabrikadan milleri dahil değiştirdiler. sonrasında tarla sürümü yaparken bacağın birtanesi yaydan kırıldı bacak fırladı traktörün çamurluğu parçaladı. götürdüm aldığım bayiye geri iade ettim paramı aldım. almadan önce lütfen araştırın biz çiftçiler olarak parayı kolay kazanmıyoruz..
Sağolun paylaşım için keşke herkes anlatsa sizin gibi bende yaylı almayı düşünüyorum tarlalar taşlı olduğu için internette bilgi çok az etrafımda kullanan yok ve pahalı normal çizellere göre

Sağolun paylaşım için keşke herkes anlatsa sizin gibi bende yaylı almayı düşünüyorum tarlalar taşlı olduğu için internette bilgi çok az etrafımda kullanan yok ve pahalı normal çizellere göre
kimse anlatmaz böyle köy yerinde millet farklı bakar diye herkes kusurunu saklar. ben saklamam ama ne ise söylerim. beğenal marka yaylı çizelleri kimse almasın ben aldım pişman oldum. traktörüme verdiğim zararda yanında kaldı. bir çamurluk 4775 tl allahtan kasko varda..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim düşünceleriniz için bu sene 80 dönüm arazimi kazayağ ile bozdum çokta memnun kaldım şuan hem kazayağım yok hem çizel ikisi arasındayım halen anız bozmada kullanmak için

Arkadaşlar çok teşekkür ederim düşünceleriniz için bu sene 80 dönüm arazimi kazayağ ile bozdum çokta memnun kaldım şuan hem kazayağım yok hem çizel ikisi arasındayım halen anız bozmada kullanmak için
Şu yeni çıkan yaylı çizeller kazayayğı ve çizelin ikisinin de işini görüyor
Kazayağının devrinin geçtiğini düşünüyorum şu zamanda

Doğan Çelik (Doğsan) çizel nasıldır? Tavsiye eder misiniz?Resmini attığım ürünü buldum 2. El. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Resimler ve ekler

• Screenshot_20210115_005835.jpg
    Screenshot_20210115_005835.jpg
    294.6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20210115_005818.jpg
    Screenshot_20210115_005818.jpg
    222.7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20210115_005804.jpg
    Screenshot_20210115_005804.jpg
    423.2 KB · Görüntüleme: 69