Son kalan sürülmemiş çiçek yerinide amıcam jitem yardımıyla bitirdim.
Z ziyaretci33 20.02.2019 #1 Son kalan sürülmemiş çiçek yerinide amıcam [MENTION=46536]jitem[/MENTION] yardımıyla bitirdim.
sezgin39 20.02.2019 #7 kolay gelsin, tam havasını yakalamışsınız, bunlar heralde yaz sürümünden kalanlar
U ufukk 20.02.2019 #8 İnsanın böyle amcası olunca korkmadan yüzlerce dekar icara yer alır Yeni pulluklari senin tarlada bedavaya denetme , üste para iste
İnsanın böyle amcası olunca korkmadan yüzlerce dekar icara yer alır Yeni pulluklari senin tarlada bedavaya denetme , üste para iste
Z ziyaretci48 20.02.2019 #10 Hepiniz sağolun.amca olmak kolay değil.amca varr amca var ersen anlamıştır ne dediğimi
U ufukk 20.02.2019 #11 jitem' Alıntı: Hepiniz sağolun.amca olmak kolay değil.amca varr amca var ersen anlamıştır ne dediğimi Genişletmek için tıkla ... Biz bile anladık o da anlamıştır herhalde
jitem' Alıntı: Hepiniz sağolun.amca olmak kolay değil.amca varr amca var ersen anlamıştır ne dediğimi Genişletmek için tıkla ... Biz bile anladık o da anlamıştır herhalde
Gürcan Koç 20.02.2019 #17 Kolay gelsin abiler tümolar iyi uyumlu olmuş [emoji4] çekişte nasıl durumları
M murat1919 20.02.2019 #19 YUSUFTUYLUOGLU' Alıntı: kolay gelsin benimde amcam olsun banane Genişletmek için tıkla ... Benim bi tane amcam var olmaz olsun amca var amca aynen turgay abi
YUSUFTUYLUOGLU' Alıntı: kolay gelsin benimde amcam olsun banane Genişletmek için tıkla ... Benim bi tane amcam var olmaz olsun amca var amca aynen turgay abi