PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Anket - Gübresiz Ekim ?..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1412500" data-attributes="member: 76172"><p>100 dekar yoncayi kaldirip bir okadar sera kurun demedim, zaten haddime degil. Kalsin yonca orada sadece 2-3 dekarini yapip denerseniz dedim. Sera iyi hoop kuralim amatorlukse, yoncada para var diye ekmek profesyonellikmi oldu. </p><p>Siz Kutahya soguk sera olmaz dediniz oldugunu gosterdim. Hatta Malatya, Kirsehir ve Erzurumda da var. </p><p></p><p>Iki uc dekar sera uretimi zaten satilir, para varsa, bolge uygunsa artirilir belki, deneesi cok pahali olmaz.</p><p></p><p>Bu arada sera yatirimina %50 hibe var.</p><p></p><p>Yine de tarimi bilen sizsiniz.</p><p></p><p>Siyasi kisma hic girmem, kim ne yapmis basarmis, kim tarimi batirmis yeri bu baslik degil saniyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1412500, member: 76172"] 100 dekar yoncayi kaldirip bir okadar sera kurun demedim, zaten haddime degil. Kalsin yonca orada sadece 2-3 dekarini yapip denerseniz dedim. Sera iyi hoop kuralim amatorlukse, yoncada para var diye ekmek profesyonellikmi oldu. Siz Kutahya soguk sera olmaz dediniz oldugunu gosterdim. Hatta Malatya, Kirsehir ve Erzurumda da var. Iki uc dekar sera uretimi zaten satilir, para varsa, bolge uygunsa artirilir belki, deneesi cok pahali olmaz. Bu arada sera yatirimina %50 hibe var. Yine de tarimi bilen sizsiniz. Siyasi kisma hic girmem, kim ne yapmis basarmis, kim tarimi batirmis yeri bu baslik degil saniyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Anket - Gübresiz Ekim ?..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt