Arabaya gelesiye oğluma gelseydi(YILIN BABASI...)

Maltepe ' de iki otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralanan sürücünün ağlayan babasını sakinleştirmeye çalışanlar, babanın, 'Ben arabaya ağlıyorum' cevabı ile şok oldu. Anne ise yaralı oğlunun, üşümesin diye üzerini paltosuyla örttü.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Maltepe sahil yolu Dragos mevkiinde meydana geldi. Serkan Dalkılıç, kullandığı 34 TE 9387 plakalı otomobil ile Kadıköy yönüne giderken, kavşaktan hızla Dragos yönüne döndü. Dalkılıç, bu sırada karşı yönden gelen Sezer Ünlü ' nün kullandığı 34 DF 4903 plakalı otomobile yandan çarptı. Ünlü ' nün kullandığı otomobil, çarpmanın etkisiyle takla attı. Otomobilin içinde bulunan Ayşe Ünlü, Satiye Ünlü ve Cevat Ünlü ile çarpan otomobilin şoförü Serkan Dalkılıç yaralandı. Sezer Ünlü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

BABADAN ŞOK SÖZLER

Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi. Bu sırada oğlunun kaza yaptığını duyan baba Sefa Dalkılıç olay yerine geldi. Dalkılıç, bir süre yerde yatan oğluna baktıktan sonra ağlamaya başladı. Polisler ve vatandaşlar, baba Dalkılıç ' ı sakinleştirmeye çalışırken, baba Dalkılıç ' tan inanılmaz bir yanıt geldi. 'Ben arabaya ağlıyorum' diyen baba Dalkılıç ' ın aksine anne Dalkılıç, oğlunun üzerine paltosunu örterek üşümesine engel olmaya çalıştı.

Ambulanslarla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtild
 
Ynt: Arabaya gelesiye oğluma gelseydi(YILIN BABASI...)

'Eskiden insanlar sevilir, eşyalar ise kullanılırdı,gün geldi eşyalar sevilir insanlar kullanılır oldu...' demiş...Yazık vallahi... :(
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt