Ares 557 ATX Çakıl Döküyor....

Arkadaşlar kurban bayramından birkaç gün önce bahçe çamur olmasın gelen gidene diyene çakıl dökmüştük...Bu resimlerde o zamandan.. ok-*-s
image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

[move][size=18pt]First CLAAS....!!![/size] *098*-[/move]

: Ares 557 ATX Çakıl Döküyor....

Güzel resimler Erkan...Orda bi pulluk gördüm.3 ' lü 70 ' in sanırsam iş bitince bi boya atmışın heralde :) Valla iyi bakıyorsun takımlara :D

Erkan abi süper çekmişsin.Biz direk parke taş döşedik.3 gün oldu.Orada bir köpek gördüm.İsmi ne?

ÖZzGÜR link=topic=1885.msg17359#msg17359 date=1205772340' Alıntı:
Güzel resimler Erkan...Orda bi pulluk gördüm.3 ' lü 70 ' in sanırsam iş bitince bi boya atmışın heralde :) Valla iyi bakıyorsun takımlara :D
bizde tabanca var boyama işi kolay oluyo kompresöre bağla bas boyayı ;D

Sağolun arkadaşlar...;)
@Özgür: O pulluklar eski 80-66 ' nın pullukları bizde 2 tane 3 lü 18 var. 70 ' inkiler yukarıda duruyor. İkisinide bu sene boyadık. Bu 80 ' inkini satacaz diye kullanmadık ondan öle boyasınla duruyor....
@Meriç: İnş. bana kalsa alırımda babamları kandırmak mesele...:D
@Berk: Bizde yukarıki garaj önünü taş döşeyeceğiz. Ama bir türlü fırsat olmadı. Havalar açarsa adam akıllı yaza kadar yaparız heralde...İlk köpeğin adı CEX diğer ufak olanda Growlight bir tanede MEX var o çıkmamış resimlerde o da büyük kara bişi....
@Çağrı: Bizde komprosörle boyuyoruz zaten bizim evin her yerinde hava tesisatı var sürekli hava var isteğini yerde yağ basabilir, temizlik ve boya yapabilirsin....

alipasalierkan link=topic=1885.msg17431#msg17431 date=1205781258' Alıntı:
@Çağrı: Bizde komprosörle boyuyoruz zaten bizim evin her yerinde hava tesisatı var sürekli hava var isteğini yerde yağ basabilir, temizlik ve boya yapabilirsin....
en güzeli zaten kolay oluyo