ARES İle Odun Taşıyoruz...!!!

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta ormandan ikinci maktalarmızı aldık. Geçen sefer resim çekememiştim. Bu sefer sizler için ormandan birkaç resim aldım. 3 römork odun getirdik. Bu odunları bize uzak bir köyden getiriyoruz. Baya tehlikeli yollardan getiriyoruz. Özelliklede iki tane dik bayır var. O bayırlarda çok devrilen yada bayırda kalan traktör oluyor. Sizler için o bayırda ARES' in vidyosunu çektim. Bayırı en düşük D2 ile 25 km/h hızla çıktık. Diğer traktörler normalde bu bayırları adım adım çıkabiliyor.... ;)

Vidyo...!!!
http://www.dailymotion.com/alipasalierkan/video/x6tnd1_claas-ares-557-atx-is-transporting_auto

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

[move][size=18pt]First CLAAS...!!![/size] *098*-[/move]

Ynt: ARES İle Odun Taşıyoruz...!!!

Guzel resimler Erkan abi eline saglik...Ama Ares in arkasi hic hosuma gitmedi

Yorumlar için sağolun....
ağır abi link=topic=7368.msg77544#msg77544 date=1222029441' Alıntı:
gusel paylasım odunu kım verıyor herkesemı verıyorlr yabncıyım bu konularada

Köyde oturan herkese veriyorlar. Belli bir ücret karşılığı satın alıyorsun. Ormanda kesilip hazırlanıyor. Sonra verilen sıraya göre 15 traktör gidip o gün içinde getiriyor. Sonra tekrar 15 traktör daha gidip alıyor. Öyle sıraya konuyor.

[glow=red,2,300]Eline sağlık abi..Bizde de olur hersene biz odunun yarısını başka kişilere satarız odun kesim parasını oradan çıkartırız birazını köy kasasına birazınıda köylüler olarak alırız...İnşallah bizde gidersek bende foto çekerim...[/glow]

KoCa YöRüK link=topic=7368.msg77758#msg77758 date=1222098421' Alıntı:
GÜZEL RESMLERDE....NEDEN SEN HEP YANDA OTRYON SANA VERMYİLORMI ARESİ....

Ben kullanırsam vidyoyu kim çekecek acaba???? Bende kullanıyorum. Ben kullanırken çekilmiş vidyolarım var. Sen görmemişindir.