Ares'le Fiat Goble Çekiyor....

Ynt: Ares'le Fiat Goble Çekiyor....

Ve Edirne'deyiz Ares'le orda goble çekerken tam 20 saat Ares hiç stop etmezsizin çalıştı..Tabi iki kişi şöfördü.. :D Gobleler 22'li çünkü bizim tıra anca 22'lileri sığdırabildik 24'lüler sığmadı....

Ares & Akşam Güneşi & Daf Cf 85.430...

guzel fotolar ama claas fazla iş yapmamaıs sayılır yapmıs ama okadar cok deıl bız universal 683 dt ile mısır sularken 32 saat aralıksız calıstı santrafiş 86 hp lik traktore tam gelıyo dusun yanı traktor 68 hp hiç araret falan da yapmadı hayret ettım hemde baya tazlıklı attı tabancalar

kofalcalimuhammet link=topic=8038.msg84273#msg84273 date=1223835081' Alıntı:
guzel fotolar ama claas fazla iş yapmamaıs sayılır yapmıs ama okadar cok deıl bız universal 683 dt ile mısır sularken 32 saat aralıksız calıstı santrafiş 86 hp lik traktore tam gelıyo dusun yanı traktor 68 hp hiç araret falan da yapmadı hayret ettım hemde baya tazlıklı attı tabancalar

İyi ama senin motor durduğu yerde sabit devirde 32 saat çalıştı bu motor hiç durmaksızın çalıştı.. :D

-silivrilimeriç- link=topic=8038.msg84277#msg84277 date=1223835335' Alıntı:
İyi ama senin motor durduğu yerde sabit devirde 32 saat çalıştı bu motor hiç durmaksızın çalıştı.. :D
yok abı traktor bnm deıl areste baya calısmıs goble işini bende bılıyorum ben saat acısından kıyaslamak ıstedım ama claas la unıversal kıyaslancak traktor deıl bunu bılıyorum saat olarak soylemek ıstedım

kofalcalimuhammet link=topic=8038.msg84289#msg84289 date=1223836301' Alıntı:
yok abı traktor bnm deıl areste baya calısmıs goble işini bende bılıyorum ben saat acısından kıyaslamak ıstedım ama claas la unıversal kıyaslancak traktor deıl bunu bılıyorum saat olarak soylemek ıstedım

Yok benim amacım öyle deildi aynı şeyler olmadığını söylemek istedim ama Üniversal ' da az yapmamış yani.. :D

Süper ötesi resimler Meriç. Yeni kameranla süper işi çıkarmışsın. Fotoğraf kalitesi , görüntü netliği ve açılar çok güzel. Ayrıca Ares ve Fiat süper ikili olmuş. Bizim ikiliyide yakında yollucam. Bu ara sizinde bizimde ARES ' ler çok çalışıyor. Kaç saati devirler hiç belli değil.....;)

-silivrilimeriç- link=topic=8038.msg84297#msg84297 date=1223836663' Alıntı:
Yok benim amacım öyle deildi aynı şeyler olmadığını söylemek istedim ama Üniversal ' da az yapmamış yani.. :D
tamam abı anladım sorun yok ozaman fotoraflar için + rep

Sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim....

ÇağRı link=topic=8038.msg84318#msg84318 date=1223838346' Alıntı:
Güzel fotoğraflar meriç,ares tohumları da eksin dinlenmeye çekilir artık garajında.

Yok Çağrı tohumları ekince yatmak yok ayçiçek yerlerini hazırlıcak... :D

-silivrilimeriç- link=topic=8038.msg84322#msg84322 date=1223838556' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim....

Yok Çağrı tohumları ekince yatmak yok ayçiçek yerlerini hazırlıcak... :D
O zaman kar düşmeden rahat yok :D

Chucky..! link=topic=8038.msg84329#msg84329 date=1223838872' Alıntı:
Ares ' in arkasındaki goblede firma olarak ilgi söke/aydın mı yazıyo ben mi yanlış gördüm :D

Evet İlgi Söke Aydın...Biz çok memnunuz fakat artık eskidi.. :D