ARIZA

Ynt: ARIZA

DOGANBEY ARZAYI BULMAK İÇİN TRAKTÖRÜ DEGİŞTİRDİKTEN SONRA BAKMALARI DAHA GÜZEL OLMAZMI .KUL YAPISI HER ŞEY OLUR HAKLISINIZ AMA MÜŞTERİ MADUR EDİLMEYECEKSE BENCE BÖYLE YAPILMASI DAHA UYGUN OLURDU YANLIŞMIYIM

Markasını vermeniz buradaki bütün kullanıcılara bir yol gösterici olabilir veya size daha ayrıntılı yardım edilebilir. Firmaların servisleri, bayiileri veya yetkilileri de var bu sitede...

TRAKTÖRDEN ÇOK MEMNUNDUM HER ŞEYİYLE DÖRT DÖRTLÜK BUGUN BİR TRAKTÖR DAHA ALACAK OLSAM YİNE AYNISINI ALIRDIM AMA POMPASI ARZASIZ OLANINDAN

marka vermede korkma izzet bey. bak ben diyorum ki BİZİM NEWHOLLAND TD80D Turbo intercooller 2011 TRAKTÖRÜMÜZ ARIZALI. VE FABRİKA 100 SAATE TAMAMLAMAMIZI İSTEDİ BİZDE TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOZ. BU MOTOR GARANTİLİ ZATEN KOSKOCA NH YOLDA BIRAKMAZ ADAMI. AMA BENİM DEDİĞİM KÖTÜLEMEK DEĞİL SADECE GERÇEKLER. YOKSA TD80 ON NUMARA TRAKTÖR. ok-*-s

izzet YILDIZ link=topic=43447.msg400514#msg400514 date=1305407162' Alıntı:
DOGANBEY ARZAYI BULMAK İÇİN TRAKTÖRÜ DEGİŞTİRDİKTEN SONRA BAKMALARI DAHA GÜZEL OLMAZMI .KUL YAPISI HER ŞEY OLUR HAKLISINIZ AMA MÜŞTERİ MADUR EDİLMEYECEKSE BENCE BÖYLE YAPILMASI DAHA UYGUN OLURDU YANLIŞMIYIM
ilk önce servis olarak motorun arızasını tesbit etmeleri gerekir. Siz istememişsiniz. Pompayı incelemelerini. Onlarda size yeni pompa getireceklerini söylemişler. Eğer yeni pompa da da arıza devam ederse o zaman yeni traktör vermeleri gerekir. Yahut sizin işinizin aksamaması için geçiçi traktör verip arıza giderdkten sonra size tekrardan malınızı garanti ile vermeleri gerekir.