arka lastık

Ynt: arka lastık

benim römorkun 2 adet lastiklerini özka olarak değiştirmek zorunda kalmıştım. şimdilik şikayetim yok. hangi marka lastik alırsan al yeter ki lastikler yatık (geçmiş yılların) lastiği olmasın.

ben 70-56 traktörüme 2008 yılında 2 ön 2 arka olarak aldım,çok da memnun kalmıştım.Traktörü satana kadar da üstündeydi ve daha yarım bile olmamışlardı.Bu güne kadar şikayetçi olan kimseyle karşılaşmadım fakat geçenlerde arkadaşın traktöründeki Özka lastiklerin tırnak dibinden çatladığına şahit oldum.Yalnız kullanıcı hatası mıdır,imalat hatası mıdır bilemem.

hüseyinaslan link=topic=73982.msg873349#msg873349 date=1396128000' Alıntı:
70 66 nın eski ön lastikleri özka idi pek dayanmadı eski lassalar kadar ama yinede sert lastik degil
Sana katılıyorum Hüseyin kardeşim.Gayet yumşak bir lastik.Taşlık arazide çabuk yıpranır yumşak lastikler.

erkunta geçen sene aldım arka lastikleri 1 yılda neredeyse yarıya yaklaştı kesinlikle tavsiye etmem parasına aldanmayın ucuz diye