Arkadaşımın Önerisi Remork okuna Piston

Arkadaşlar inşallah rahatsız etmiyorum dur Bi tane arkadaş bugun iş yerinde arkadaş anlattı bunun 8 tonluk remork varmış bu krikolu dayakdan felan varmış ama pek memmun değilmiş okun altına pistonlu bir sistem koyup onunla kaldırıp takmayı felan düşünüyor bende sizin gıbı bilge kişilere sorayım dedım

Bence olur biçerdöverlerdeki piston biçerdöverin iki yanında var gayet güzel ön tarafını kaldırıyor, piston kalın olursa daha kolay kalkar .okun altına degilde yanına kirko gibi montaj yapılırsa olur.

Römork ta pistaon yükte iken çıkınca hortumdaki yağ her seferinde akar veya çıkamaz sert olur
Hortuma bir vana baglana bilir vana kapatılıp valften ter emiş yapıp hortum daki basınç Emile bilir.
Ama çift makaralı güçlü ayakalar var onlarda kullanışlı oluyor
Hortumu tak çıkar eline yağ bulaşır her seferinde

IMG_20190322_103337.jpg
fuarda böyle bi kriko görmüştüm

Manuel dayağı indirip kaldırması zor gelen birinin hidrolik dayak istemesi manasız olmuş.hidrolik lerin her seferinde tak çıkar yapması daha zahmetli ve masraflı olacaktır.

Manuel dayağı indirip kaldırması zor gelen birinin hidrolik dayak istemesi manasız olmuş.hidrolik lerin her seferinde tak çıkar yapması daha zahmetli ve masraflı olacaktır.
Bende aynı senın gıbı söyledim hatta bu yan kollar kaldırırsın dedım ama traktorun yan kolların kaldırma gücü varmış o yetmiyor mu neymış bırde beli ağrıyor ya manel ondan zor oluyormuş