Ynt: Arkadaşlar 106s fendt hakkında acil kullanıcı yorumları ve bazı bilgiler lazım..
Black.Boyss.37 link=topic=46235.msg446149#msg446149 date=1316609855' Alıntı:
adres istanbulda bende istanbulluyum pek yaygın mı bu 106s ler ?
Fendt Traktörleri genel olarak yaygın değiller. Fakat 106S en yaygın olanı, parçası da diğerlerine oranla daha fazla.
Evet, yerimiz İstanbul ' da. Her zaman bekleriz. Çapa Hastahanesinin sırasındayız.
ali rıza link=topic=46235.msg552059#msg552059 date=1330627930' Alıntı:
ya arkadaşlar bu eski fendtler adanada yok ben görmedim sanayide arkadaş görmüş demirci yapması diyor hiç beğenmemiş 6600 ün yanından geçmez her yeri demir diyor bende herkes övüyor diyorum onlar ford görmemiş herhalde diyor siz ne diyonuz ha bide bu motor bukadar iyise neden ucuz bilgi verirseniz sevinirim yenilerine lafım yok
Ustaya selamımızı iletin.
www.fendt.com adresini ziyaret etsin. Hangi bir özelliğini sayayım. Örnek olsun : 1976 model traktör ' de turbomatik teknolojisi var. Nerede bırakırsanız bırakın stop etmez. Fendt yenilikleri icat eden markadır. Göz kararıyla milyarlarca Euroluk markanın kalitesini tespit eden ustaya bravo demek istiyorum.
Çok satılmadıkları doğrudur. Fiyatları diğer markalara göre yüksektir. Kalitenin de bir bedeli olması normal.