Arkadaşlar 2. el Havalı mibzer arıyorum

Selam Aleyküm arkadaşlar
Acil: Balta ayaklı , Gübreli ve 4 sıralı , pnomatik Havalı mibzer arıyorum, temiz , toplu , kaynak , çatlak, olmayacak , sezon bittiği için , ilk defa makina alacağım ve bu makina , balta ayaklı olacak
Sadece SLAJLIK MİSİR ekmede kullanılacak
bütcem 4 , 5 tl duruma göre , piyasaya değil kendime ekim yapacağım ,Tercihim Kütahya' nın ( simav ) ilçesine yakın şehirler öncelik : Denizli , Uşak , Eskişehir Olabilir ,sizlerden marka olarak tavsiyelerinizi ve uygun Makineyi bulmam konususunda önem ile rica ediyorum yalnız google ye yazdığın anda
(yedek parça) bulunsun , Saygılarımla.

40 kişiden bir cevap gelmemiş,
Adamin kardeşim cevap gelmeyecek , konuya bakan çıkıyor sen en iyisi benim konuyu sil , anlayan yok , kendi işimizi kendimiz halli edeceğiz galiba

İnşallah istediğinizi bulursunuz. Şimdi herkes düşük faizli takım değiştiriyor çok ikinci el düşüyor. Ama alacağın makinaya illa bakım yaptıracaksınız .