Arkadaşlar bana sıvı yada granül kükürt lazım kullanıp tecrübesi olan arkadaşların yo

2dcd92ccfdadc1b5a64f6b2b30aeec86.jpg
0041ee0c819f9fbd9b0f03f85f2ad174.jpg

Bugün fiyat almiştim granül kükürt tonu ortalama 900 tl etkisi hemen olmuyor
Amerikam malı %98 lik kaliteli kükürtler var sıvı olarak 20lt 150 tl anında etki görebilirsiniz diye bayinin aktarımı böyleydi
geçen yıl şahitli kullanılmış granül atılan yerde hemen ph düşüşü olmamiş sivi atilan yerde sonuç alınmış.

Hemen olmasına gerek yok ben pancar ekeceğim tarlaya şimdiden atacağım pancarında çıkma aşamasına gelmesi nerden bakarsanız nisan 15-20 yani bir buçuk ay var

Mısır fotoğrafi koyunca ben damlamadan kolay olması maksadıyla Sıvı olan daha mantikli diye düşünmüştüm :)
hem işçilik maliyeti mazot vs hem dekar maliyeti bakimindan.

Malesef amanyum sülfat kullanıyorum zaten yıllardır ama gözle görülür bi yumuşama olmadı dediğim gibi pancar ekecem şuan tarlam boş iyi bi uygulama yapmayı düşünüyorum ama ne yapacağım konusunda kararsızım

Biz seraya attık dekara 20 kg hastalık fazla olmaz ve toprak yumuşak olur attığımız gubrelerede bitki çabuk tepki verir

Markasını bulamadım sarı renkli ambalaj da 25 kg paket aldığım yere sorar sızı bilgilendiririm