Arkadaşlar benim erkuntun önü kalkıyor

Fabrikaya mail atmama rağmen bi kere aradılar tekrar dönecez dediler 2 aydır bekliyorum yok daha gelip bakacaklardı ve belki jantlara ağırlık verebiliriz dediler bir daha aramadılar

Ynt: Arkadaşlar benim erkuntun önü kalkıyor

önü kalkıyor demişin fakat fazla açıklama yapmamışın nasıl oluyorda önü kalkıyor birazdaha fazla bilgi verebilirmisiniz

Abi bazıları ön ağırlık mesnedini söküp uzatıyor bu sayede traktörün zıplaması da azalıyor sizde öyle yapabilirsiniz.

Erkuntun önünü kaldırıyorsanız büyük başarı ben sadece kepçeyle taş atarken önünün kaltıgını gördüm.

Ben daha jant agirliklarini söktüm nasıl kalkiyor anlamadim 5 li yaylı kaldiramiyor,13 lü ekermak kaldiramiyor,1000 lik fırfır kaldiramiyor

erkuntunda önü kalkıyorsa bizimkiler 2 teker çift sürer artık önlere ağırlık attın mı sorun kalmaz başka çözümü var mı ki

KOPARANLI AHMET link=topic=82566.msg982180#msg982180 date=1426445147' Alıntı:
Erkuntun önünü kaldırıyorsanız büyük başarı ben sadece kepçeyle taş atarken önünün kaltıgını gördüm.
yani 5li pulluk 14 inç te bizim araziler engebeli olduğu için bayır tarlalarda önü kalkıyor bu traktör sadece düz tarlalar için mi üretildi

Mehmet M. link=topic=82566.msg982342#msg982342 date=1426456772' Alıntı:
yani 5li pulluk 14 inç te bizim araziler engebeli olduğu için bayır tarlalarda önü kalkıyor bu traktör sadece düz tarlalar için mi üretildi
Tam otomatik 5 14 ünlü kullandım yaklaşık 1 ton rampa tarlada sürümde yaptım ama debriyajdan sert çekmediginiz zaman önü kaldırmıyor.Demek istedigimiz beklentiniz ne bilmiyoruz ama erkuntun ön tarafı agır erkuntta kalkıyorsa bıçagı küçültüp inçi büyüteceksiniz yda öne ek agırlık taktıracaksınız.

Öne daha çok agırlık taktırın ozaman başka çaresi olmaz pulluk 1 numara düşün.
ani gazlama yapmayın
Ani debriyaj bırakmayın
ani fren ypmayın
Ön ' e dediğim gibi ağırlık taktırıp koruyucu demirlikte taktırırsan birde arasın gideceğin zaman rampalarda Kg koyarsan hiç bir sorun olmucak

evet bazı düşüncelerim boş kalınca yapacağız sağolun

cscscs link=topic=82566.msg984004#msg984004 date=1426800225' Alıntı:

Bunu ben yaptırdım faydasını da gördüm, Tavsiye ederim...

Bence erkuntun duruşunu bozuyo biraz ama ne derece sağlam ki acaba bende düşünüyorum böliyle bişeyi bizim buralardada yapıyolar ;)

Mehmet M. link=topic=82566.msg986727#msg986727 date=1427444208' Alıntı:
Bence erkuntun duruşunu bozuyo biraz ama ne derece sağlam ki acaba bende düşünüyorum böliyle bişeyi bizim buralardada yapıyolar ;)
Emin ol bozmuyor duruşunu sağlamlığa gelince aynı fabrıkanın kalın demırlerden atırdık bıraz fıyatlı oldu ama emın ol ki değdi
Fiyatını soracak olursan 500 TL

Bence ön ağırlık konusuna fabrika el atmalı. 110 beygirlik motora 30 kiloluk ağırlık koymuşlar ön çanta ağırlıkları 50 kiloya çıkarmalı bence.

7fd67ad68d8870342dbcc3d8e96fc512.jpg
bizimki de böyle hicbir sorunu yok yaptir keyfine bak 400tl ye yaptirdim

Arkadaşlar çözümü jant ağırlı ve pullukta buldum
aydın pulluğu verip ünlü aldım
ön iki janta fabrikadan parayla ağırlık aldım