arkadaşlar buda benim 2020de alacağım traktör

: arkadaşlar buda benim 2020de alacağım traktör

güzel resim arkadaşlar bu photoshop gerçekten her işe yarıyor neredeyse bir aydır bende üzerinde çalışıyorum kendi çapımızca birşeyler yapıyoruz

Ynt: arkadaşlar buda benim 2020de alacağım traktör

arkadasım nerden biliyon kıyametın kopmayacağını belkı kıyamet kopcak ölücez. insan Allah ömür verirse alcaz falan der

resim güzelmiş ii iş çıkarmışlarda
o traktörü kim sokar tarlaya o haliyle bilmem:D :D

hey.. 2.eli varsa bende alırım....o kadar param yok çünkü...

arkadaşlar kusura bakmayın sitede böylesi bi argo kelime kullanmak istemezdim ama şafak denilen rahatsız beni buna mecbur kıldı

Arkadaşlar konu kaldığı yerden devam etsin, düzeni bozanlar ve düzeni bozan mesajların icabına bakıldı.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=1180.msg106429#msg106429 date=1228770000' Alıntı:
Arkadaşlar konu kaldığı yerden devam etsin, düzeni bozanlar ve düzeni bozan mesajların icabına bakıldı.
tşkler mustafa kusura bakmayın benimde böyle konusmam dogru değildi ama o msjı görünce kendimi tutamadım