Arkadaşlar Telefonumun kamerası bozuk oldugu için resımlerı detaylı bı sekılde yansıtamadım elımden geldiği kadar duzeltmeye çalıştım..

Bu da bizim Ertanlar Turkuaz Binlik Turbo

4 lü saçlı pulluk onunde Çeşitli malzemeler oldugu ıcın Ayrıntılı cekemedım ksr bakmayın..

9 lu kazayağımız babam--amcam ortak yapımı ınanın muadıllerınden daha ıyı iş yapıyor..

Buda babam--amcam ortak yapım 2,5 tonluk romorkumuz zeytınlık ıcın super 50 kasadan fazla zeytın kasası alıyor zeytınlıkde donus ıcın super ...NOt: Az yaktırır ÇOk çektirir DAMPERLİ..
OZel yapım 5 tonluk buyuk romorkumuzda var fakat akraba da oldugu ıcın resmını cekemedım...

Biz tas--lenger derız sıtede discaro dıyorlar. 5x4= 20 li..

Buda ot biçme makınası. zeytınlık ıcın super..

Buda tekli 16 no olması lazım baktım ama ustunde yazmıyordu ekın ekenker dedem 135 mf ye takıyormus.. şimdi kullanılmıyor..

Buda 2 lı pulluk bı kulagını amcam yamulltu Td75b ye baglamıstı zeytınlıgını onunla surunce zeytınler kurumaya yakın oldu zeytınlık derın surum ıstemıyor arklar...

Buda 4lü 8 no kısmet pulluk unlu pulluk kadar iş yaptıgıne ınanmıyorum

4lü 8 no ünlü pulluk arkadaşlar pullukların biri sağa bakıyor diğeri sola..

Tiller 9 lu zeytınlık ıcın vazgecılmez dıyebılırım..
Arkadaşlar ıyı veya kotu yorumlarınızı beklıyorum Kameram kotu bırde telefonumun sarjı bitti eger bıtmeseydı daha sızlere gostermek ıstedıgım cok sey vardı . Teşekkürler..