arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var


1999-2001 arası 2500 motor Volkswagen Transporter 5+1 gücüm yetiyor
2006 -2008 arası fort transit 5+ 1 gücüm yetiyor.
yakıt ve okonomik konularda almada satmada kolaylıgı olan ekonomik olan hangisi
elinizde varsa satılık temiz bakalım.takaslı olacak.
 
Ynt: arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var

Ha şunuda belirteyim transporter aile arabasıdır çok iyi transportera gübre mübre hepsini atarsınız transporterde o kadar yer yok diye biliyorum ama ben yinede transporter derim
 

Ynt: arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var

transporter sağlamlık yönünden üstün ama model olarak 1999-2001 model arası ford transit ise 2006 ile 2008 arası bence satma kolaylığı açısından ford transit daha ön planda olur. ford transit daha iyi olur. dayım 2006 da aldı şuan satsa aynı fiyata geri satar.
 
Ynt: arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var

Transporter çok güzel araba on numara ama ford da yabana atılmaz.Fordun arabaları da fena değil yalnız traktör olsa neyse de arabada ortalama 10 yaş çok teknoloji farkı oluyor.Alış satış olarak ikisinde de sıkıntı olmaz bence.Ayrıca o modellerde transporter kmsinden dolayı yavaş yavaş sıkıntı çıkarmaya başlar,parçalar pahalı onu da unutmamak lazım.
 
Ynt: arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var

1.9 Transporter alın daha ii olur
daha sağlam daha az yakıt fln ama bakım fln fiyatları nasıldır birlmem ikiside aşşa yukarı aynıdır gibime geliyor ama :)

ve niye bu kadar büyük ? gerek warmı benım bi dunya arkadaşta doblo war 1.3 hem az yakıyor hemde işyerinde war biri hatta odun fln sarıyor 1 ton nerdese basıp gidiyo :D hem ticari hem hususi kullanım için daha ii bence..
 
Ynt: arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var

arkadaşlar kırsal diye bir şey yok her yer asfalt.ben ticari amaçlı kullanacagım bu ardada husui arabam olacak hemde. yeri gelecek tohum atacagım arkasına yeri gelecek ailecek binecegim.ama şehirarası gitemeyi düşünüyorum.örnek olarak kütahya-uşak-eskişehir konya-ısparta -aksaray gezecegim.yakıtda öne plana çıkıyor.çok gezince.ilk etepda işi rayına oturtana kadar beni üzmeycek bir model olsun.
 
Ynt: arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç var

transporter daha mantıklı ve piyasası var elinden cıkarabiliyorsun hem görünüs ve yakıttanda tasarruf saglar ford cok yakıyo ve hantal bir arac bizim akrabada aldı 2000 model transporter
 

Benzer Konular