ARKADAŞLAR HAYVANLARINIZA KAÇ ÖYÜN BAKIYORSUNUZ

Ynt: ARKADAŞLAR HAYVANLARINIZA KAÇ ÖYÜN BAKIYORSUNUZ

ben 3 öyün bakıyordum sizin kararınız altında 2 öyüne çevirdim önce 8 saat aralıkla hayvanların içine giriyodum şimdi 12 saatte bir gireyom ve 1 gün oldu başlayalı güzelde oldu süt aynı suyu otamatik suluk zaten saolun arkadaşlar yardımcı oldunuz

bizim koyunlarda ineklerde 2 ögün veriyorlar evi agası benım hiç bakıma bile gitmiyorum

Sabah akşam suya sal yemle, tekrar bağla, gecede ot,fiğ balyası ver. Günde 3 defada altlarını temizle.:):) Yokmu bunun çaresi.:S Bıktım usandım...............:(:(

nailyetek link=topic=52386.msg542442#msg542442 date=1329675831' Alıntı:
Sabah akşam suya sal yemle, tekrar bağla, gecede ot,fiğ balyası ver. Günde 3 defada altlarını temizle.:):) Yokmu bunun çaresi.:S Bıktım usandım...............:(:(
var abi sat hepsini :D

nailyetek link=topic=52386.msg542447#msg542447 date=1329676007' Alıntı:
tavuk sektörüne gir diyosun.:D
;D zuha-*-s gir abi gir en azından yemi suyu otomatik havalandırması otomatik. bo.u zaten altında gittikten sonra yani 40-45 günde bir temizliyon okadar :D