Arkadaşlar Hemen Buraya Gelin

Ynt: Arkadaşlar Hemen Buraya Gelin

Galeride yapılmış bir çekişmeye her zaman şüpheyle bakmak lazım diye düşünüyorum.Zemin parlıyor bu da demekki zemin çok kaygan. Dolayısıyla işin için bir bit yeniği var. noo-*-s

Düşmüş garibim, insanların eline herşey yaparlar td 95 hem ağır hemde motoru güçlü.
Arslanı kediye boğdurma taktiği daha öncede çok görmüştük.

bak kardeş sendede servet varmış
sen serveti kullanmış birisisin servette 95 hp den daha fazla çekebilecek bi motor var mı ??

cesur631 link=topic=66702.msg756729#msg756729 date=1373122655' Alıntı:
bak kardeş sendede servet varmış
sen serveti kullanmış birisisin servette 95 hp den daha fazla çekebilecek bi motor var mı ??
kardeşim bende inanamadım bi paylaşıyım dedim,bu arada bi sorum olucak yeni td 80 lerin ucuzu var pahalısı var aralarındaki farklar neler ?

bjk1903 link=topic=66702.msg756768#msg756768 date=1373143339' Alıntı:
kardeşim bende inanamadım bi paylaşıyım dedim,bu arada bi sorum olucak yeni td 80 lerin ucuzu var pahalısı var aralarındaki farklar neler ?
şimdi td80d var td80s var tds serisi biraz daha ucuzdur tdd ye göre özellikleri farklı

ayrıca vıdeodakı td95d beyaz şerit
bunun sarı şeridi var birde turboıntercoolerlısı var ama turboıntercoolerlısı 95 değil 90 beygir 4 piston