Sizce nasıl bi karar veririm
Batuhan hayırlısı olsun.yaş kaç bu arada?
5105m al keyfine bak derim hem piyasası daha iyi fiyatı da tanıdığım biri 145 e aldı.
Farmal 115c neden bu kadar hafif ki,4040kg 114hp gücündeki bi traktör için az değil mi?BU traktöre 5'li 14 inç helezon yaylı pulluk taksan traktör şahlanma yapmaz mı, bence ön tekerler yerden kesilir.
Bence çok yanlış bir seçim olir aldığın gün pişman olacagını garantinederim John Deere'nin üstün özellikleri sağlamlığını konforunu hiç bir taktörde bulamazssın.
Ben olsam 5105 M alırım çok tutuluyor Commonrail motor
Jd 5085 güzel traktör neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz.case ye gelirsek kompakt yapıda bir traktör özellikleri gayet iyi jd den de az yakar motoruda commanrail tek kötü yanı biraz kısa olduğu için ağır malzemelerde onu kalkabilir...
Sen alırsan olurbatuhan kardeşim jd satılıpta cnh alınırmı hiç 5105 alacaz sana
Tarlada deneyin öyle alın yoksa yağmurdan kaçıp doluya tutulmayin. Farmal-C için iki konu açtım ve çokta beğendim ama aks aralığı 223.cm değilde 235.cm. olsaydı ve birde ağırlığı 4050.kg. değilde 4.900.kg. olsaydı daha iyi olurdu. Not:john deere in aks aralığı 217.cm. Yani daha kısa.
cümleten s.a arkadaşlar case formal.c 115 serisi almayı düşünüyorum fiyatları diğer modellere göre uygun bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olsunlar