ARKADAŞLAR KONYA TARIM FUARINA GİDECEK VARMI?

Ynt: ARKADAŞLAR KONYA TARIM FUARINA GİDECEK VARMI?

Geçen yıl arkadaşlarla küçük kartvizitlere yazılmış sitenin adını dağıtacaktık reklam için ama yapamadık inş bu yıl gerçekleştirirsiniz :)

Bize yakın her yıl gidiyoruz arkadaşlar belirli bir gün kararlaştırıp o gün gelelim güzel olur muhabbet geyik hem yakından yorum yaparız alet ve traktörlere.

İNŞALLAH NASİP 0LURSA GİDECEĞİM.....05364316610 CEP N0..Aslında 0rda buluşmak önemli,Ağır abi bu işleri 0rganize eder....

Fuara gelecek üye sayısı çok gibi arkadaşlar sorumluluğu Mutara yüklemeyelim formda Konyalı arkadaşlar çok onlara yakın olduğu için organizasyon yapabilirler.

Arkadaşlar Konya Tarım fuarının davetiyesinin fotosunu ekliyorum
ABCD0002.JPG

yav işin açığı ben nerde olduğunu bilmiyorum fuar alanının bizim arkadaşlar yanlış demedilerse tümosan fabrikasının yanında olur demişlerdi ama bakacaz inşallah geleceğim

ben 3 yıldır katılıyorum insallah bu yılda gelecam nevsehirden konya fuarı baya kapsamlı ve güsel o nedenle gezmeye deger her zaman icin ama bence bir yöntemle bir araya gelinse güüsel olur tabi trakklupcüler

ya arkadaşlar bizde inşallah ayın 19unda gelmeyi düşünüyoruzda birz saçma bi soru olacak ))) davetiye gereklimi fuar için bide hangi traktör markaları falan olacak bilgilendirirseniz sevinirim

beyler konya tarım fuarına TRAKKULUP uyelerı tarafından yogun ılgı olacagı kesın .. bu bulusmada sadece fuar gezmekten zıyade bır kac etkınlık daha yapılması taraftarıyım ... ve aklıma ılk gelen fuar sonrası bır halı saha macı organıze edılebılır ... eglenmıs oluruz ... degısık fıkırler de dusunulebılır ... sızler ne dusunuyorsunuz ?