hangi firmanın ilacını önerirsiniz nedenleri ile birlikte
A araplıova 18.04.2015 #2 Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Kanyas icin kalson var genis yapraklilar kucuk ise onlarida olduruyor genis yaprak icin ben arrat ta kullanyorm
Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Kanyas icin kalson var genis yapraklilar kucuk ise onlarida olduruyor genis yaprak icin ben arrat ta kullanyorm
nailyetek 18.04.2015 #3 Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Aminli Ester, Granstar ve Mustang kullandım, mısıra zararı olmadı.
Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Aminli Ester, Granstar ve Mustang kullandım, mısıra zararı olmadı.
O omeryucel 18.04.2015 #4 Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Kalson kullanıyordum bu yıl bayerin ekipp süperini kullanacağım. Kalson dar yapraklılarda iyi ama geniş yapraklılarda etkili olmuyor.
Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Kalson kullanıyordum bu yıl bayerin ekipp süperini kullanacağım. Kalson dar yapraklılarda iyi ama geniş yapraklılarda etkili olmuyor.
A atila 19.04.2015 #5 Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Hangi yabancı otlar yoğunlukta? Ot ilacı seçimi ona göre yapılabilir.
Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Hangi yabancı otlar yoğunlukta? Ot ilacı seçimi ona göre yapılabilir.
K kursatkesikbas 19.04.2015 #6 Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Hektaş ester tavsiye ederim hem durdurmuyor hem de kesin çözüm
Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Hektaş ester tavsiye ederim hem durdurmuyor hem de kesin çözüm
S S@BİT 01.08.2015 #7 Ynt: arkadaşlar mısır için ot ilacı seçimi hangisini önerirsiniz? Hektaş Monett i tavsiye ederim.