ARKADAŞLAR SAMAN BALYASI ALINACAKTIR İLGİLENENLERE

Ynt: ARKADAŞLAR SAMAN BALYASI ALINACAKTIR İLGİLENENLERE

landini 95 alıcam nasıl link=topic=73516.msg858805#msg858805 date=1394046966' Alıntı:
SAMAN BALYASI ALINACAKTIR . KASTAMONU VE YAKIN MEMLEKETLERDEN ALINACAKTIR SATILIK SAMANI OLAN İTİBATA GECEBİLİR .

Biz vadeli 8tl sen verdik e ay önce bu ay vade doldu,fiyat sahibi olmaniz acisindan söylüyorum.

beni ankaradan aradılar polatlıdan 5 tl dediler ama nakliye sıkıntı oluyo biraz yakından bulabilirsem alıcam yoksa polatlıya gidicez artık fiyattada birşeyler yaparız dediler

yonca-korunga-fiğ-çayır otu balyası buluruz.. nemsiz/küfsüz memnuniyet garantili ama bu mevsimde saman balyası Bayburt ' ta biraz zor..

Valla bende her tür ot balyası bulunur ama saman bi kamyon çıkmaz herhalde bakar sana haber veririm.
Balya ile değilde kg fiyatı söylerim.

nakliye, yükleme sana ait 5 liradan vereyim. yüklemek için eleman buluruz. yer kırklareli babaeski. az kaldı kısa zamanda bitecek depo.

slm aleyküm bende 30- 40 tane kadar saman balyası var

nakliye, yükleme alana ait.. ot balyası 14 tl.. ister kamyon ister tır sıkıntı yok.. kapalı brandalı tır 400-450 balya alıyo.. ücreti alana olmak şartıyla tır/kamyon bulunur.. yükleme de 300 tl kadar..

landini 95 alıcam nasıl link=topic=73516.msg858901#msg858901 date=1394051937' Alıntı:
ahmet bey balya lazım y toz saman için yer sıkıntımız var
zaten çuvallanıp yollanır,balyadan farkı olmaz üzerine bi çadır attınız mı yeterli olur

bizim ahır çatısına kadar sap balyası dolu ama burdan oraya nakliyeyi koyarsan astarı yüzünden pahalıya mal olur.(Balyaları kira karşılığı aldım) daha doğrusu mal sahibi öyle bıraktı,paramı da vermedi.Hafta sonu aradım,satabilirsen balyaları sat paranı al,satamazsan buğdaya kadar zaman tanı dedi.Ben de olur dedim.Fiyat olarak kendisine 4.5 tl ye mal olduğunu söyledi.