ARKADAŞLAR SOMALİDE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR!

Ynt: ARKADAŞLAR SOMALİDE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR!

sayın arkdaşlar kızılay la bu işi ilçe kaymakamları araacılığ ile çözecegiz.
KIZILAYA BU TELEFONDAN 0312 430 23 00 DAN BAĞIŞ BÖLÜMÜNDEN İZZETTİN CURACI BEYLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ.ilçenizin kaymakamının telefonunu buradaki izzet beye ulaştırın organize konusunu ayrlasınlar.
kuru bakliyat nohut,mercimek,fasülye,bulgur,mercimek, makarna ve türleri,çocuk maması bisküvileri gibi dayanıklı gıdaları herkes köyünde tanıdıkları köylerde toplayarak duyurarak ilçe kaymakamlarına teslim edilecek kızılay aracı teslim alacak.
hadi gönüllü olun bu iş organize yapalım.

654236_detay.jpg

bence öşürlerimizi bu kardeşlerimize göndersek olur biz geçen sene pancar şirketinden göndermiştik yardım paketi gönderiyorlamış konyadan bi vakıf ben bi konuşacam olmazsa biraz birşeyler gönderecez

arkadaşlar ben bugün köyümde ve komşu köylerde fiilen başlattım.kızılay yetkilisi ilçe kaymakamını rayacak yarım kaymakamlıgın telefonunu vercegim kordinasyon kurulacak. haydi herkes kendi çapında köyünde ilçelerinde öncülük etsin.