arkadaşlar traktöründe ''trakklup''sticker ı olan varmı?

Ynt: arkadaşlar traktöründe ''trakklup''sticker ı olan varmı?

bılgı paylastıkca cogalır ... paylassa ya bızle :D

İZMİRLİ_85 link=topic=38736.msg333780#msg333780 date=1296511286' Alıntı:
yok gene bak kimbilir nerelerde lak lak yapıyo ;D

bızı takıp edıyo arkasından nasıl sallıyoruz dıye zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=38736.msg333782#msg333782 date=1296511420' Alıntı:
bızı takıp edıyo arkasından nasıl sallıyoruz dıye zuha-*-s zuha-*-s
aşık adam ya.bi sms geldiyse atmıştır yine pc yi bi kenara ;D burda olsaydı şimdiye çoktan parlardı ertac :D

İZMİRLİ_85 link=topic=38736.msg333786#msg333786 date=1296511791' Alıntı:
aşık adam ya.bi sms geldiyse atmıştır yine pc yi bi kenara ;D burda olsaydı şimdiye çoktan parlardı ertac :D

stıker ışi yatar o zamn :)

Stikeri , trakkulüpülerin birbirini bilmesi ve tanıması içinde güzel bir vesile olur.İyi ve profosyonel bir tasarım olması ve tek tip oması önemli.

trrwa.jpg

sticker için bi örnek yaptım fikir verir belki yaptırcak olan arkadaşa :)

güzel olur arkadaşlar yaptıralım site yöneticileri ses verin artık sitei kurarken kuruyonuz yaptırıverin bi sticker herkese yollayın kargo ödemeli ama fazla malyetli bişe olmasın güzel bişeler beklioruz arkadaşlar bils-*-

Diğer sitedede çıkmıştı böle bi olay ...
site yönetici birisi hazırlamıştı basılcak şekilde yayınlayıp herkes kendi reklamcısına bastırdı zati kargoyla ugraşmak yerine daha ucuz olur hem daha istediğimiz şekilde olur herkesde paylaşır resimleri.. tarlada polis kızmas herhal :D

güzel olur az da olsa bişi tasarlamaya başladım bugün akşama biter bitince koyarım fotosunu :) yapan arkdşlarında resimlerini bekleriz

aynn öle arkadaşlar herkes yapsın bi tane seçeneklere baksın herkes kuruucular falada kararlaştıralım yaptıralım

Arkadaşlar, benim heryerde kullandığım iki tane logo var. Vakit bulup sticker yaptıramadım ama logo lazım oldu mu hep bunları kullanıyorum.

9442.jpg

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9442.jpg

9466.jpg

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9466.jpg

İsterseniz buradan bir flash diske atıp herhangi bir reklamcıda yaptırabilirsiniz. Bu şekilde hem maliyet azalır hem de istediğiniz boyutta yaptırabilirsiniz.

Mustaf-a link=topic=38736.msg334018#msg334018 date=1296568579' Alıntı:
Arkadaşlar, benim heryerde kullandığım iki tane logo var. Vakit bulup sticker yaptıramadım ama logo lazım oldu mu hep bunları kullanıyorum.

d79b6935.jpg

http://www.ressim.net/61/upload/d79b6935.jpg

İsterseniz buradan bir flash diske atıp herhangi bir reklamcıda yaptırabilirsiniz. Bu şekilde hem maliyet azalır hem de istediğiniz boyutta yaptırabilirsiniz.
bencede bu güzel mustafa.traktörlerin camlarına yada kaportalarına yakışacığından eminim ama beyaz rengi.
ertac sahın link=topic=38736.msg334066#msg334066 date=1296575311' Alıntı:
ben bunu kullanmayı dusunuyorum aslında ama...... dogan dan ses yok :))
daha yok demi ortalarda ertac :D

geldim beaaa:D anca kapalı çarşı sultanahmet buralar ışın hızıylan gezilmeyoo:D:D:D 2. logoyu yaptıracam ben. reklamcıyla konuşayım bakalım kaça yaptıracak:p:p eğer olmadı benm aklımda bişiler var fakat keşana gidince tasarlayacam:D:D