arkadaslar yardııımmmm lütfenn

266 gold uzel traktorum var ve son 3 gündür sol basdan ilk sıradaki 3. ikaz lambasi yaniyor devir 1500 ü gecince yaklasık 15*20 dk sonra sönüyor acaba nedeni nedirr??

Ynt: arkadaslar yardııımmmm lütfenn

recover90 link=topic=59594.msg643861#msg643861 date=1351758911' Alıntı:
3. ikaz lambası neyin göstergesi şekli neye benziyor.Bu şekilde yardım edilmesi çok güç...
yarin paylasacam ins. masseyci arkadaslar bilir diye cekmedim

kardeş o ilk 3 lamba kontaga ilk bastıgında 3-4 saniye bekle (çalıştırmadan) o ışıklar sönünce dene çalıştırmayı o zaman sorun kalmaz gibi

massey ferguson 277 gold link=topic=59594.msg644451#msg644451 date=1351868180' Alıntı:
kardeş o ilk 3 lamba kontaga ilk bastıgında 3-4 saniye bekle (çalıştırmadan) o ışıklar sönünce dene çalıştırmayı o zaman sorun kalmaz gibi
kardes 3*4 saniye bekliyom zaten bu calisirken tek yanıyo

yanlış hatırlamıyosam şanzuman yağı filtresi tıkalı ikazı olması lazım
havalar soğudukça daha sık yanmaya başlar..

o zaman sen bi kıtapçıga bak anormallik var bizimkinide filtreleri degiştircegiz yarın çankırıya gidiyorum filtreler hava filtresine felan bakılacak

ben baktım 3105in kullanma klavuzunda aynı işaret hidrolik yağ filtresi tıkalı ikazı,Yani şanzuman yağı..

yağdan olduğu belli çünkü damlama işareti var yağ kaçırıyo yada bi yerde aksaklık var ki anayurtlu arkadaşımız açıklamış sorunu

İlkelliğin gözünü seveyim, kralın bi şarj lambası yanıyo, bi kaç gündür hayli çok yanmaya başladı gece lambası adeta.:) Akışına bırakktım bende, direksiyon pompasına da motor yağı vermiş, biraz biriksinler hepsini söküp götürcem sanayiye.:)

saolun arkadaslar bnde ilk yag eksik diye düsündüm sürekli kontrol ederim yagını hava filtresini tohuma baslamadan mazot motor filtresini degistirdim motor yagını o filtreyi degistirmedim servisdeki usta gerek yok 500 saatde degistir dedi aklima takilmisdi icim rahatladi tekrar tesekkürler arkadaslarr

nailyetek link=topic=59594.msg644683#msg644683 date=1351888777' Alıntı:
İlkelliğin gözünü seveyim, kralın bi şarj lambası yanıyo, bi kaç gündür hayli çok yanmaya başladı gece lambası adeta.:) Akışına bırakktım bende, direksiyon pompasına da motor yağı vermiş, biraz biriksinler hepsini söküp götürcem sanayiye.:)
öyle deme nail abi.yeni traktörlerde senin çişin gelse traktörde uyarı ışığı veriyor ;D
sen kralı üzme,iş ortasında üzer seni bir daha kimse barıştıramaz.:D

gokhanozkan link=topic=59594.msg644801#msg644801 date=1351898616' Alıntı:
öyle deme nail abi.yeni traktörlerde senin çişin gelse traktörde uyarı ışığı veriyor ;D
sen kralı üzme,iş ortasında üzer seni bir daha kimse barıştıramaz.:D
:D:D kral bensiz yapamaz, kanks olduk artık.:)

nailyetek link=topic=59594.msg645246#msg645246 date=1352062634' Alıntı:
:D:D kral bensiz yapamaz, kanks olduk artık.:)
kral cansır can :) kral sezdi satılacağıın kurbanlık hayvanların kesileceğini sezdiği gibi şimdi boş durmak yok krala :)